blog

Heb je je portie online bingo en Rudolph the online reindeer wel gehad? Dit jaar willen jullie andere ideeën voor de kerstborrel op het werk. Elkaar in de ogen kijken met een gezellig biertje of wijntje erbij?  En als het dan toch allemaal weer misloopt door restricties, dan maar een beetje een hybride vorm opzoeken?

Je ziet het je al voor je. Men loopt het kantoor binnen en alles is in de opperste kerstsferen. De lelijkste kersttruien zijn aangetrokken en er is een heerlijk saamhorig kerstgevoel.

Ok, wellicht over-romantiseer je deze nieuwe kersttijd, maar wie niet droomt…

We zetten even enkele ideeën kerstborrel werk voor jullie op papier

Toffe ideeën kerstborrel werk (die ook een hybride kunnen)

We gaan er even vanuit dat jullie het kantoor al eventjes een nieuwe kerststilo hebben aangemeten. Denk aan een glitterende kerstboom van 2 meter lang en elke dag frisse kerstkransjes op een schaaltje.

  1. X-mas speech is zo 2019. In 2022 gaan we de kerstborrel heel anders aanpakken. Geen speech maar een live interview, waarbij jouw collega’s op het puntje van hun stoel zitten en álles horen wat er gezegd wordt. 
  2. Geen borrel maar een diner… want echt.. borrelen heeft iets halfs. Voor een diner gaan mensen zich in elk geval een beetje opdirken. Men gaat eerder weg want afgesproken om thuis vroeg te eten. Nope, diner, is de nieuwe kerstborrel. Start met een heerlijk bubbeltje. Zorg voor een in-house kok die lekker alles regelt en bouw een van de ruimtes om tot een waar restaurant waar na het eten direct op de tafels mag worden gedanst.
  3. Oud Hollandse Kerstavond. Zet golden oldies kerstmuziek op en haal de sjoelbakken tevoorschijn. En wil je het wat meer over de top? Huur een karaoke-set en zing de hele avond jullie favoriete songs. 

Wij gaan het dit jaar in elk geval helemaal anders doen met onze kerstborrel op het werk. Bij Buro Bis hebben we het namelijk altijd erg druk rondom de kerst met het organiseren van sprankelende Kerst Theater Show. 

Een geïmproviseerde Theater Show die gaat over jullie als team. Want wij spelen sketches en liedjes waar jij en je collega’s live de ingrediënten voor aanleveren. Al jouw collega’s komen van hun stoel en zingen enthousiast jullie eigen bedrijfslied mee. 

En trek gerust allemaal je foute kersttrui aan tijdens de Show!

Je zult zien dat na deze Show iedereen elkaar makkelijker opzoekt tijdens de borrel en jullie teamspirit enorm gestegen is. 

Lijkt het je wel wat om dit jaar ook eens iets anders te doen en je collega’s tijdens de kerstborrel te verrassen met deze Kerst Theater Show? Lees hier dan alles over deze unieke Kerstshow.

Ideeën kerstborrel werk

Ik stuur mijn e-book naar jouw emailadres.
Je krijgt daarna ook een kleine dosis digitale confetti van Buro Bis. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Hier lees je mijn privacybeleid.

Weg met die saaie boel aan de lunchtafel
Ga voor 100% boeiende & verfrissende gesprekken
27 originele, prikkelende gesprekstarters
Do it yourself & gratis

Leer jouw collega's écht beter kennen

Gratis e-book van Buro Bis...

Gratis e-book