TEAMBUILDING
Luchtige Feedback

Feedback Training
voor 15 tot 100 personen

Hoe heerlijk zou het zijn als collega's elkaar konden aanspraken, met de intentie om als team verder te komen. In plaats van dat ze steeds bij jou binnenkomen om hun hart te luchten of te klagen. Geen geroddel meer over elkaar, maar collega's die een open gesprek kunnen voeren.

Maar help! Er zijn zoveel gortdroge en oersaaie feedback trainingen, waarbij je met een hoofd vol theoretische modellen naar uit huis gaat. Dat doet Buro Bis anders.

In de Teambuilding Luchtige Feedback gaan jij en je collega's praktisch aan de slag. Jullie oefenen interactief met elkaar. Met als gevolg: morgen op de werkvloer geven jullie elkaar al veel makkelijker feedback. 

Oh ja, en we lachen ook heel veel tijdens deze Teambuilding Luchtige Feedback. 


Bekijk het PAKKET

Ideaal tijdens jullie teamdag

Herkenbaar?

Collega's zitten niet te springen om teambuilding over 'feedback';

Collega's klagen en roddelen veel over elkaar en komen vooral naar jou toe;

Wil je graag...

... dat jouw collega's elkaar feedback geven, vanuit de beste intentie;

...dat jouw collega's trots zijn op hun team en nog lang tijd willen blijven;

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze teambuilding echt iets voor jou!

Jouw team bestaat vooral uit losse eilandjes en er mist één teamgevoel;

...dat jouw collega's enthousiast zijn over hun teambuilding 'Feedback';

offerte aanvragen

Teamontwikkeling én samen lachen

Ruimte om eerlijk te mogen zijn

80% zelf ervaren en oefenen

Teambuilding
Luchtige Feedback

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

Buro Bis gaf ook een Teambuilding Luchtige Feedback aan: 

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 90 Google reviews

Bij de afsluitende borrel kwam veelvuldig naar voren vanuit het team dat ze nog nooit zo’n gevarieerde en ontspannen teambuilding op locatie hadden meegemaakt!


Voel je de energie al zakken bij woorden als 'heisessie' of 'teamuitje'? Niet doen! Schud jezelf wakker en neem contact op met Buro Bis - aanrader!

Tijdens de opening van het  collegejaar van het Institute for ICT van de Hogeschool Utrecht heb ik deelgenomen aan de Teambuilding van Buro Bis. Spannend en zo buiten mijn comfort zone. Wat een verrassend leuke ervaring, Anneke weet op een geheel authentieke manier, vol energie een bruisende teambuilding neer te zetten!

Marcel - Senior Assistant Shared Services Finance Perfetti van Melle Benelux b.v.

Simone - Docent & Acountmanager Hogeschool Utrecht 

Henk-Jelle - Head of integreted risk management
de volksbank

Je kunt met je team meerdere Teambuildings van Buro Bis op één dag doen. Dan ervaren jullie nog meer energie én verdieping op de Buro-Bis-luchtige manier. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wil je nog meer?

Jouw teambuilding komt verpakt in een pakketje

Grote groep? 

Dat vinden wij alleen maar leuk! Deze teambuilding verzorgen wij tot een team van 300 collega's. 

Tot 35 collega's blijven jullie als één groep bij elkaar.

Bij meer dan 35 collega's werken wij in meerdere groepen.

Een unieke Feedback training,
waarna je collega's wél blij de deur uitlopen.

Tijdsduur: 3,5 uur
Op jullie favoriete locatie

De getoonde prijs is o.b.v. 15 personen.
Hoe groter jouw team, hoe lager de prijs per persoon.

Pakket

Luchtige Feedback

Het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - Krachtige Energizers

Alle benodigde materialen

Vrolijke uitnodiging voor alle deelnemers

Tips voor leuke geschikte locaties

Vooraf telefonisch voorgesprek met de trainer

Inclusief:

kies dit pakket

2200

vanaf

ex btw

Wat kun je verwachten?

tijdens de Teambuilding Luchtige Feedback

Laagdrempelige en positieve sfeer

Inzicht in wat het nut is van feedback geven

Collega's spreken elkaar aan, zonder dat het zwaar wordt

Het vergroten van jullie teamspirit

Een Teambuilding waar jullie enorm veel serieus lachen samen

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en is het lastig om de teamspirit hoog te houden in deze tijden van personeelstekort en hoge werkdruk? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Teambuilding Luchtige Feedback! Gun jouw team dit cadeau, zodat jouw medewerkers zich gezien en gehoord voelen en bij jouw team willen blijven.

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om meer verbinding te voelen met je collega's? Zodat de drempel veel lager is om elkaar op de werkvloer op te zoeken? En je je onderdeel voelt van een team? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar de Teambuilding Luchtige Feedback te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Teambuilding Luchtige Feedback bevinden jullie je in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie op de locatie binnenkomen, klinkt er een gezellig muziekje en heet ik, of een andere sprankelende Buro Bis trainer, jullie van harte welkom.

Dan is het tijd voor actie. Tijd om samen aan de slag te gaan met dat beladen onderwerp: Feedback geven (en ontvangen).

Eerst zorgen wij dat het ijs gebroken is. Met laagdrempelige en energieke opwarmers komen jullie in beweging. Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, zelfs de collega’s die opzien tegen een teamtraining over Feedback. Ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Let maar op!

Na deze opwarmer gaan we de diepte in om en bekijken we wat eigenlijk de meerwaarde is van elkaar feedback geven op de werkvloer. Wanneer helder is waarom feedback geven een goed plan is gaan we oefenen, oefenen, oefenen. Dat doen we aan de hand van speelse werkvormen die iedereen mee kan doen. 

Na de teambuilding heeft iédereen aan elkaar op diverse manieren feedback geven en ontvangen. Hierdoor ligt de drempel enorm laag om dit morgen op de werkvloer ook te gaan doen.

Én er is tussendoor ook nog eens onwijs gelachen samen. 

Genoeg gelezen.

Binnen een week is jouw teambuilding helemaal geregeld.

Je hebt van te voren altijd persoonlijk contact met de trainer die de teambuilding gaat verzorgen.

Wij leveren een digitale uitnodiging aan die je zo door kunt sturen naar jouw team.

We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijk

Voor jou:

Yes! - Also available in English

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Welk resultaat neem je mee na de Teambuilding Luchtige feedback?

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Teambuilding Luchtige Feedback voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek van ongeveer 20 minuten. Zo kan de Buro Bis trainer jullie beter leren kennen en de teambuilding nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorgt jouw gekozen Buro Bis trainer vol enthousiasme de teambuilding op locatie voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; dit kan incompany, gewoon vanuit jullie eigen kantoor. Of op een inspirerende relaxte externe locatie. Jij krijgt met jouw team een verfrissende teambuilding en reken maar dat je erna het geven en ontvangen van feedback geen beladen zaak meer is. 

Een paar dagen na de Teambuilding spreken wij elkaar om de uitkomsten van de teambuilding te evalueren. 


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jouw team barst van de positieve energie! En dat ga je zeker te weten merken op de werkvloer! Jouw team krijgt als cadeau een ebook (pdf) toegestuurd met daarin 20 online en offline energizers die altijd werken. Zo houden jullie deze positieve vibes nog maanden vast! 

Een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je collega's;

Een rugzak aan positieve ervaringen met het geven en ontvangen van feedback uit je team.


Een trots gevoel over jouw geweldige team! En het vertrouwen dat het veilig is om elkaar feedback te geven.

Je voelt je weer echt onderdeel van het team. 

Veelgestelde vragen bij de Teambuilding Luchtige Feedback

Wat Buro Bis zo bijzonder maakt is onze laagdrempelige aanpak, zodat al jouw collega's meedoen. En na een paar minuten denken: "Maar dít is wel leuk!". Ons motto is niet voor niks: Nooit meer Saaie Teambuilding! Wij willen jouw team echt verrassen! Met de vele teams die wij al hebben mogen helpen blijkt dat onze aanpak werkt. Twijfel je nog? Lees dan vooral hier de reacties van onze klanten.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit 7 sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw team kunt toepassen. Super makkelijk! Bij beide pakketten is dit ebook inbegrepen. Ook kun je als bonus kiezen voor de videotraining 'Meer interactie in je teamoverleg', 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, AVRO TROS, Robeco, Bol.com, Unilever, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn moe en het is echt lastig om verbinding te houden tijdens het hybride werken. Er is minder teamspirit. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie hiervoor de juiste handvatten en energie.  

Jazeker! De Buro Bis trainers en ik geven regelmatig teambuildings aan hele organisaties. Met alle liefde ook naar jullie toe en verzorgen voor jou en ál je collega's een teambuilding. Een mini festival bij jullie op kantoor! Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden. 

Geen probleem! Aangezien wij willen dat iedereen aan bod komt bij deze teambuilding, verdelen wij dan jouw team in meerder groepen, van maximaal 35 personen per groep. Deze groepen kunnen na elkaar de teambuilding krijgen óf tegelijkertijd in aparte ruimtes, door meerdere Buro Bis trainers. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Jij gaat zelf op zoek naar de locatie die het beste matcht met jullie wensen en budget. Omdat ik het je graag zo makkelijk mogelijk maak, staat in de offerte een overzicht van inspirerende locaties waar wij goede ervaringen hebben om een energieke teambuilding te kunnen verzorgen. 

Een andere vraag?  Neem gerust contact met ons op voor antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, ik ontvang graag die offerte