TEAMBUILDING
Verfrissend Teaminzicht

een interactieve DISC Training
voor 15 tot 100 personen

"Oh nee he, niet weer zo'n kleurentraining."

Bijna elke collega heeft hem inmiddels wel gehad: de befaamde DISC training. Maar ja, het blijft wel heel interessant en nuttig om de diverse karakters in je team onder de loep te nemen. 

In de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht ontdekt je wat jouw voorkeursgedrag is. Ook krijg je verfrissend inzicht hoe je kunt omgaan met die collega die zó anders is dan jij. Wat een verademing!

Op een luchtige en positieve manier gaan jij en je collega's actief aan de slag. Met als resultaat: meer begrip en een betere samenwerking. Let's go!

Bekijk het PAKKET

Ideaal tijdens jullie teamdag

Herkenbaar?

Veel collega's voelen zich onbegrepen in het team;

Jullie team bestaat uit hele diverse persoonlijkheden; 

Wil je graag...

... een handleiding hoe je omgaat met die collega's die zo anders zijn dan jij;

... dat je al jouw collega’s (her)kent en makkelijk op hen afstapt voor een praatje of advies. 

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze teambuilding echt iets voor jou!

Door veel veranderingen in het team is het lastig om elkaar als (nieuwe) collega's echt te kennen.

...dat jouw collega's zich gezien voelen en hun kwaliteiten laten zien in het team;

offerte aanvragen

Collega's voelen zich meer gezien

Een DISC training, maar dan leuk ;-)

Snel en praktisch inzicht

Teambuilding
Verfrissend Teaminzicht

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

Buro Bis gaf ook een Teambuilding Verfrissend Teaminzicht aan: 

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 100 Google reviews

We hebben een hele mooie, leuke en nuttige start gemaakt met elkaar leren kennen en betere samenwerking binnen ons team! Op een ongedwongen manier werd iedereen betrokken! Dank Anneke voor je energieke, humoristische en verbindende teambuilding!

Jojanneke -
Manager Control
Gemeente Amsterdam

Al mijn collega's hebben na afloop laten weten dat ze het erg leuk hebben gevonden. Een teambuilding die op een luchtige manier wordt gebracht, met veel spelvormen maar toch een serieuze noot. Echt heel erg gewaardeerd. Ga zo door, Anneke en team van Buro Bis. Jullie doen het goed!

Jack - Beleidsmedewerker Welzijn en Gezondheid Gemeente Staphorst

Er is veel gelachen, alle collega's had niets dan lof over de manier waarop dit door Buro Bis is opgepakt en uitgevoerd. Contacten met Buro Bis verliepen heel professioneel. Heldere offertes, inspirerende mailcontacten en goed vooroverleg over de verwachtingen. Kortom: wij raden iedereen Buro Bis aan die iets op het gebied van teambuilding wil organiseren.

Medewerker -
Toewijzingsteam Jeugdhulp Gemeente Den Haag

Je kunt met je team meerdere Teambuildings van Buro Bis op één dag combineren: bv. Luchtige Feedback én Verfrissend Teaminzicht. Dan ervaren jullie nog meer energie én verdieping op de Buro-Bis-luchtige manier.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wil je nog meer?

Jouw teambuilding komt verpakt in een pakketje

Grote groep? 

Dat vinden wij alleen maar leuk! Deze teambuilding verzorgen wij tot een team van 300 collega's. 

Tot 35 collega's blijven jullie als één groep bij elkaar.

Bij meer dan 35 collega's werken wij in meerdere groepen.

Na deze teambuilding kun jij binnen 30 seconden inschatten hoe je omgaat met die (nieuwe) collega

Tijdsduur: 3,5 uur
Op jullie favoriete locatie

De getoonde prijs is o.b.v. 15 personen.
Hoe groter jouw team, hoe lager de prijs per persoon.

Pakket

Verfrissend Teaminzicht

De sprankelende videotraining twv €700,-
'Knallende Kick-off van jullie team-overleg'

Het mooi vormgegeven e-book twv €250,-
'Do It Yourself - Krachtige Energizers'

Tips voor leuke geschikte locaties

Vrolijke uitnodiging voor alle deelnemers

Alle benodigde materialen

Vooraf telefonisch voorgesprek met de trainer

Inclusief:

kies dit pakket

2499

vanaf

ex btw

Wat kun je verwachten?

tijdens de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht

Laagdrempelige en positieve sfeer

Elkaar beter leren kennen

Nieuwe kwaliteiten van collega's ontdekken

Inzicht in hoe je effectief communiceert met je collega's

Een Teambuilding waar jullie enorm veel serieus lachen samen

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en is het lastig om de teamspirit hoog te houden in deze tijden van personeelstekort en hoge werkdruk? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht. In deze speelse DISC-training weten jouw collega's hoe ze efficiënt samenwerken met collega's die zo anders zijn dan zijzelf. 

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om meer verbinding te voelen met je collega's? Dat, ondanks de verschillende persoonlijkheden in het team, jullie soepeltjes samenwerken? En je je gezien voelt binnen jouw team? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht bevinden jullie je in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie op de locatie binnenkomen, klinkt er een gezellig muziekje en heet de sprankelende Buro Bis trainer iedereen van harte welkom.

Dan is het tijd voor actie. Met laagdrempelige en energieke opwarmers brengen wij jullie eerst beweging. Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, zelfs de collega’s die “niks met teambuilding hebben”. Ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Let maar op!
Na deze opwarmer gaan we de diepte in inzoomen op de verschillende persoonlijkheden binnen jullie team. Dat doen we aan de hand van speelse werkvormen. Je leert niet alleen wat je eigen voorkeursgedrag is, maar gaat gelijk oefenen hoe je nou goed kunt communiceren met die collega die zó anders is dan jijzelf. Wat een opluchting!

Na deze teambuilding hoef jij nooit meer een kleurentraining te volgen om met je (nieuwe) collega samen te werken. Binnen 30 seconden weet jij namelijk hoe je soepeltjes met hem/haar samenwerkt. Ideaal! 

Genoeg gelezen.

Binnen een week is jouw teambuilding helemaal geregeld.

Je hebt van te voren altijd persoonlijk contact met de trainer die de teambuilding gaat verzorgen.

Wij leveren een digitale uitnodiging aan die je zo door kunt sturen naar jouw team.

We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijk

Voor jou:

Yes! - Ook geschikt voor jouw hele organisatie

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Welk resultaat neem je mee na de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht?

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Teambuilding Verfrissend Teaminzicht voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek van ongeveer 20 minuten. Zo kan de Buro Bis trainer jullie beter leren kennen en de teambuilding nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorgt jouw gekozen Buro Bis trainer vol enthousiasme de teambuilding op locatie voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; dit kan incompany, gewoon vanuit jullie eigen kantoor. Of op een inspirerende relaxte externe locatie. Jij krijgt met jouw team een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je erna helemaal opgeladen bent! 

Een paar dagen na de Teambuilding spreken wij elkaar om de uitkomsten van de teambuilding te evalueren. 


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jij en je collega's weten om te gaan met al die verschillende karakters in het team! En dat ga je zeker te weten merken op de werkvloer! Jouw team krijgt als cadeau een E-Book (pdf) toegestuurd met daarin 20 online en offline energizers die altijd werken. Zo houden jullie deze positieve vibes nog maanden vast! 

Een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je collega's;

Een rugzak vol nieuwe inzichten en praktische tools over je eigen voorkeursstijl en die van jouw collega's. 

Praktische handvaten hoe om te gaan met collega's die zo anders werken dan jijzelf. 

Je voelt je weer gezien en echt onderdeel van het team. 

Veelgestelde vragen bij de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht

Wat Buro Bis zo bijzonder maakt is onze laagdrempelige aanpak, zodat al jouw collega's meedoen. En na een paar minuten denken: "Maar dít is wel leuk!". Ons motto is niet voor niks: Nooit meer Saaie Teambuilding! Wij willen jouw team echt verrassen! Met de vele teams die wij al hebben mogen helpen blijkt dat onze aanpak werkt. Twijfel je nog? Lees dan vooral hier de reacties van onze klanten.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit 7 sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de positieve energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw team kunt toepassen. Super makkelijk! 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, AVRO TROS, Robeco, Bol.com, Unilever, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn moe en het is echt lastig om verbinding te houden tijdens het hybride werken. Er is minder teamspirit. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie hiervoor de juiste handvatten en energie.  

Jazeker! De Buro Bis trainers en ik komen met alle liefde naar jullie toe en verzorgen door het hele pand heen de Teambuilding Verfrissend Teaminzicht voor álle teams uit jouw organisatie. Een mini festival bij jullie op kantoor! Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden. 

Geen probleem! We verdelen jouw team in meerder groepen, van maximaal 35 personen per groep. Deze groepen kunnen na elkaar de teambuilding krijgen óf tegelijkertijd in aparte ruimtes, door meerdere Buro Bis trainers. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Jij gaat zelf op zoek naar de locatie die het beste matcht met jullie wensen en budget. Omdat ik het je graag zo makkelijk mogelijk maak, staat in de offerte een overzicht van inspirerende locaties waar wij goede ervaringen hebben om een energieke teambuilding te kunnen verzorgen. 

Een andere vraag?  Neem gerust contact met ons op voor antwoorden!

Met jouw Teambuilding steun je een goed doel

En omdat wij ons maar al te goed realiseren dat niet iedereen de mogelijkheid tot water heeft, heb ik de handen ineen geslagen met Stichting Water For Life (CBF Erkend Goed Doel).

Bij elke afgenomen teambuilding zorgt Buro Bis ervoor dat een moeder in Malawi voor een levenlang schoon drinkwater krijgt.

Dankzij dit schone drinkwater kan deze moeder werk zoeken, kunnen haar kinderen naar school én is er een betere hygiëne in het gezin.

Omdat iedereen dorst krijgt tijdens onze teambuildings

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte voor meer werkplezier in ons team!