TEAMBUILDING
Positieve Boost

elkaar beter leren kennen
voor 15 tot 300 personen

Jullie rennen van meeting naar meeting. In de lunchbreak zitten altijd dezelfde 'kliekjes' collega’s bij elkaar. En jouw (nieuwe) collega zie je ongemakkelijk bij het koffieapparaat staan...

Deze Teambuilding Positieve Boost is speciaal voor teams die te maken hebben met een hoge werkdruk en zich niet één team voelen. En ja, dit kan ook voor jouw hele afdeling of organisatie. Zo krijgen al jouw collega's die Positieve Boost. En dat merk je direct op de werkvloer.

In korte tijd leer je je collega's op een verfrissende manier beter kennen. Zoals je dat zelf nooit voor elkaar zou krijgen. Waardoor je elkaar op de werkvloer makkelijker opzoekt en jouw collega's zich gezien en gehoord voelen. Zodat zij nog lang in jouw team blijven! 

Bekijk het PAKKET

Ideaal als start van jullie teamdag

Herkenbaar?

Jouw team bestaat vooral uit losse eilandjes en er mist één teamgevoel;

Jullie rennen van meeting naar meeting en hebben het vooral over de inhoud; 

Wil je graag...

... dat jouw collega's meer werkplezier en positiviteit ervaren;

... dat je al jouw collega’s (her)kent en makkelijk op hen afstapt voor een praatje of advies. 

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze teambuilding echt iets voor jou!

Door veel veranderingen in het team is het lastig om elkaar als (nieuwe) collega's echt te kennen.

...dat jouw collega's trots zijn op hun team en nog lang tijd willen blijven;

offerte aanvragen

Betere resultaten, met meer teamspirit 

Werkplezier krijgt een boost

Meer één team, i.p.v. los zand

Teambuilding
Positieve Boost

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

Buro Bis gaf ook een Positieve Boost aan: 

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 100 Google reviews

Bij het woord teambuilding krijg ik al jeuk. Wat ben ik blij verrast door Buro Bis. Geen saaie gortdroge oefeningen maar energieke opdrachten die je team in beweging krijgen.  

Dit was de leukste teambuilding ooit! 


Voel je de energie al zakken bij woorden als 'heisessie' of 'teamuitje'?
Niet doen! Schud jezelf wakker en neem contact op met Buro Bis - aanrader!

Tijdens de opening van het  collegejaar van het Institute for ICT van de Hogeschool Utrecht heb ik deelgenomen aan de Teambuilding van Buro Bis. Spannend en zo buiten mijn comfort zone. Wat een verrassend leuke ervaring, Anneke weet op een geheel authentieke manier, vol energie een bruisende teambuilding neer te zetten!

Carmen -
Corporate recruiter Zorgspectrum

Simone -
Docent & Acountmanager Hogeschool Utrecht

Henk-Jelle - Head of integreted risk management
de volksbank

Als vervolg, biedt Buro Bis ook verdiepende teamtrainingen aan:
Luchtige Feedback en Verfrissend Teaminzicht.

Combineer je de Positieve Boost met een verdiepende teamtraining op dezelfde dag? Dan kan ik je een korting bieden.

Wil je meer verdieping?

Jouw teambuilding komt verpakt in een pakketje

Grote groep? 

Dat vinden wij alleen maar leuk! Deze teambuilding verzorgen wij tot een team van 300 collega's. 

Tot 70 collega's blijven jullie als één groep bij elkaar.

Bij meer dan 70 collega's werken wij in groepen van maximaal 40 collega's.

Met onze videotraining zorgen wij ervoor dat jullie de Positieve Teamspirit nog maanden vasthouden.

Tijdsduur: 2,5 uur
Op jullie favoriete locatie

De getoonde prijs is o.b.v. 15 personen.
Hoe groter jouw team, hoe lager de prijs per persoon.

Pakket

Positieve Boost

De sprankelende videotraining twv €700,-
'Knallende Kick-off van jullie team-overleg'

Alle benodigde materialen

Vrolijke uitnodiging voor alle deelnemers

Tips voor leuke geschikte locaties

Vooraf telefonisch voorgesprek met de trainer

Inclusief:

kies dit pakket

1799

vanaf

ex btw

Het mooi vormgegeven e-book twv €250,-
'Do It Yourself - Krachtige Energizers'

Wat kun je verwachten?

tijdens de Teambuilding Positieve Boost

Laagdrempelige en positieve sfeer

Elkaar beter leren kennen

Letterlijk in beweging komen

Het vergroten van jullie teamspirit

Een Teambuilding waar jullie enorm veel serieus lachen samen

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en is het lastig om de teamspirit hoog te houden in deze tijden van personeelstekort en hoge werkdruk? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Teambuilding - elkaar beter leren kennen - Positieve Boost! Gun jouw team dit cadeau, zodat jouw medewerkers zich gezien en gehoord voelen en bij jouw team willen blijven.

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om meer verbinding te voelen met je collega's? Zodat de drempel veel lager is om elkaar op de werkvloer op te zoeken? En je je onderdeel voelt van een team? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar de Teambuilding - elkaar beter leren kennen - Positieve Boost te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Teambuilding - elkaar beter leren kennen - Positieve Boost bevinden jullie je in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie op de locatie binnenkomen, klinkt er een gezellig muziekje en heet ik, of een andere sprankelende Buro Bis trainer, jullie van harte welkom.

Lees meer!

Vanaf de eerste seconden van de Teambuilding - elkaar beter leren kennen - Positieve Boost bevinden jullie je in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie op de locatie binnenkomen, klinkt er een gezellig muziekje en heet ik, of een andere sprankelende Buro Bis trainer, jullie van harte welkom.

Dan is het tijd voor actie. Tijd om samen Serieus te Lachen. Met laagdrempelige en energieke opwarmers komen jullie in beweging. Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, zelfs de collega’s die “niks met teambuilding hebben”. Ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Let maar op!
Na deze opwarmer gaan we de diepte in om elkaar beter te leren kennen. Dat doen we aan de hand van speelse werkvormen. Zo spelen jullie de befaamde Buro Bis Bingo, strooien jullie complimenten in het rond en ontdek je steeds wat nieuws over je collega's.  

Wanneer jouw team gaat voor de Teambuilding met een duur van 2,5 uur, zoomen wij ook in op wat er leeft binnen jouw team. Zo laten we jullie op speelse wijze kijken waar jullie 'op leeg lopen' en waar je 'behoefe aan hebt' binnen het team.  Met als doel: de verbinding binnen het team te versterken en jullie teamspirit een enorme boost geven.

Úiteraard eindigen wij met een knallende afsluiter (dat houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie én met een grote lach op het gezicht weer naar de werkvloer terugkeert. 

Genoeg gelezen.

Binnen een week is jouw teambuilding helemaal geregeld.

Je hebt van te voren altijd persoonlijk contact met de trainer die de teambuilding gaat verzorgen.

Wij leveren een digitale uitnodiging aan die je zo door kunt sturen naar jouw team.

We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijk

Voor jou:

Yes! - Also available in English

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Welk resultaat neem je mee na de Teambuilding positieve boost?

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Teambuilding Positieve Boost voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek van ongeveer 20 minuten. Zo kan de Buro Bis trainer jullie beter leren kennen en de teambuilding nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorgt jouw gekozen Buro Bis trainer vol enthousiasme de teambuilding op locatie voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; dit kan incompany, gewoon vanuit jullie eigen kantoor. Of op een inspirerende relaxte externe locatie. Jij krijgt met jouw team een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je erna helemaal opgeladen bent! 

Een paar dagen na de Teambuilding spreken wij elkaar om de uitkomsten van de teambuilding te evalueren. 


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jouw team barst van de positieve energie! En dat ga je zeker te weten merken op de (digitale) werkvloer! Jouw team krijgt als cadeau een E-Book (pdf) toegestuurd met daarin 20 online en offline energizers die altijd werken. Zo houden jullie deze positieve vibes nog maanden vast! 

Een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je collega's;

Een rugzak vol laagdrempelige online en offline energizers, die je nog maanden kunt inzetten voor meer positieve vibes!

Een trots gevoel over jouw geweldige team! Je weet elkaar nu beter te vinden op de werkvloer. 

Je voelt je weer echt onderdeel van het team. 

Veelgestelde vragen bij de Teambuilding Positieve Boost

Wat Buro Bis zo bijzonder maakt is onze laagdrempelige aanpak, zodat al jouw collega's meedoen. En na een paar minuten denken: "Maar dít is wel leuk!". Ons motto is niet voor niks: Nooit meer Saaie Teambuilding! Wij willen jouw team echt verrassen! Met de vele teams die wij al hebben mogen helpen blijkt dat onze aanpak werkt. Twijfel je nog? Lees dan vooral hier de reacties van onze klanten.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit 7 sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw team kunt toepassen. Super makkelijk! Bij beide pakketten is dit ebook inbegrepen. Ook kun je als bonus kiezen voor de videotraining 'Meer interactie in je teamoverleg', 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, AVRO TROS, Robeco, Bol.com, Unilever, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn moe en het is echt lastig om verbinding te houden tijdens het hybride werken. Er is minder teamspirit. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie hiervoor de juiste handvatten en energie.  

Jazeker! De Buro Bis trainers en ik komen met alle liefde naar jullie toe en verzorgen door het hele pand heen de Teambuilding - Elkaar beter leren kennen - Positieve Boost voor álle teams uit jouw organisatie. Een mini festival bij jullie op kantoor! Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden. 

Geen probleem! Dan heb ik voor jouw twee opties. Optie 1: We verdelen jouw team in meerder groepen, van maximaal 40 personen per groep. Deze groepen kunnen na elkaar de teambuilding krijgen óf tegelijkertijd in aparte ruimtes, door meerdere Buro Bis trainers. Optie 2: Jouw team kan een geweldige Show krijgen op locatie. Een mix tussen Teambuilding en live sketches. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Jij gaat zelf op zoek naar de locatie die het beste matcht met jullie wensen en budget. Omdat ik het je graag zo makkelijk mogelijk maak, staat in de offerte een overzicht van inspirerende locaties waar wij goede ervaringen hebben om een energieke teambuilding te kunnen verzorgen. 

Een andere vraag?  Neem gerust contact met ons op voor antwoorden!

Met jouw Teambuilding steun je een goed doel

En omdat wij ons maar al te goed realiseren dat niet iedereen de mogelijkheid tot water heeft, heb ik de handen ineen geslagen met Stichting Water For Life (CBF Erkend Goed Doel).

Bij elke afgenomen teambuilding zorgt Buro Bis ervoor dat een moeder in Malawi voor een levenlang schoon drinkwater krijgt.

Dankzij dit schone drinkwater kan deze moeder werk zoeken, kunnen haar kinderen naar school én is er een betere hygiëne in het gezin.

Omdat iedereen dorst krijgt tijdens onze teambuildings

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte voor meer werkplezier in ons team!