Borrel
Teambuilding

Energieke & interactiefve energizer
voor 25 tot 300 personen

KIES ALVAST JOUW PAKKET

Als collega's rennen jullie van meeting naar meeting. In de lunchbreak zit je vooral bij de collega’s die je het beste kent. En jouw nieuwe collega zie je ongemakkelijk bij het koffieapparaat staan.

Deze Borrel Teambuilding van Buro Bis is speciaal voor teams met hun hele organisatie willen verbinden. In korte tijd leer je je collega's op een verfrissende manier beter kennen. Zoals je dat zelf nooit voor elkaar zou krijgen. Na afloop van deze Teambuilding hebben jullie samen enorm gelachen en is jullie teamspirit vele malen groter.

Ideaal om je event of congres positief mee af te sluiten en de borrel vol frisse energie te starten!

Ook ideaal na de lunchbreak

Het meest originele kerstcadeau voor jouw team! 

Herkenbaar?

Je voelt weinig verbinding met je (nieuwe) collega’s;

Door de hoge werkdruk zijn jullie toe aan een ontspanning;

Wil je graag...

... weer tijd en aandacht hebben voor jullie als team;

... dat je op de werkvloer makkelijker op je collega's afstapt voor een praatje of advies. 

Kantoordagen zijn volgepland met werk en er is geen ruimte om elkaar te leren kennen.

... heerlijk lachen als team en vol trots kunnen zeggen "Wat werk ik bij een toffe club";

De ultieme dosis confetti voor jouw team
(we strooien alleen in overleg)

offerte aanvragen

Iedereen doet mee (beloofd!)

Een hilarische start van jullie borrel

Leer elkaar beter kennen

Borrel
Teambuilding

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

Buro Bis gaf ook een Teambuilding aan: 

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 90 Google reviews

Bij de afsluitende borrel kwam veelvuldig naar voren vanuit het team dat ze nog nooit zo’n gevarieerde en ontspannen teambuilding op locatie hadden meegemaakt!


Voel je de energie al zakken bij woorden als 'heisessie' of 'teamuitje'? Niet doen! Schud jezelf wakker en neem contact op met Buro Bis - aanrader!

Tijdens de opening van het  collegejaar van het Institute for ICT van de Hogeschool Utrecht heb ik deelgenomen aan de Teambuilding van Buro Bis. Spannend en zo buiten mijn comfort zone. Wat een verrassend leuke ervaring, Anneke weet op een geheel authentieke manier, vol energie een bruisende workshop neer te zetten!

Marcel - Senior Assistant Shared Services Finance Perfetti van Melle Benelux b.v.

Simone - Docent & Acountmanager Hogeschool Utrecht 

Henk-Jelle - Head of integreted risk management
de volksbankKers op de taart

Jouw teambuilding komt verpakt in een pakketje

Grote groep? 

Dat vinden wij alleen maar leuk! Deze teambuilding verzorgen wij tot een team van 300 collega's. 

Tijdsduur: 45 tot 60 minuten
Op jullie favoriete locatie

De getoonde prijs is o.b.v. 25 personen.
Hoe groter jouw team, hoe lager de prijs per persoon.

Pakket

Borrel Teambuilding

Het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - Krachtige Energizers

Alle benodigde materialen

Vrolijke uitnodiging voor alle deelnemers

Tips voor leuke geschikte locaties

Vooraf telefonisch voorgesprek met de trainer

Inclusief:

kies dit pakket

1700

vanaf

ex btw

Kom in je meest feestelijke outfits, dat doen wij ook.

Sfeerverhogende muziek

Yes! Ook beschikbaar in het Engels

De teambuilding liever wat korter? Dat kan. Vermeld het even in je offerte aanvraag. 

Wat kun je verwachten?

tijdens de borrel Teambuilding

Energieke sferen

Elkaar beter leren kennen

Letterlijk in beweging komen

Unieke aftrap van jullie borrel

Een Teambuilding vol humor

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en is het lastig om de teamspirit hoog te houden in deze tijden van personeelstekort en hoge werkdruk? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek deze Eindejaars Teambuilding. Gun jouw team dit kerstcadeau, zodat jouw medewerkers zich gezien en gehoord voelen en bij jouw team willen blijven.

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om meer verbinding te voelen met je collega's? Zodat de drempel veel lager is om elkaar op de werkvloer op te zoeken? En je je onderdeel voelt van een team? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar deze Teambuilding voor 2022 te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Borrel Teambuilding bevinden jullie je in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie op de locatie binnenkomen, klinkt er een gezellige muziek en heet ik, of een andere sprankelende Buro Bis trainer, jullie van harte welkom.

Dan is het tijd voor actie. Tijd om samen Serieus te Lachen. Met laagdrempelige en energieke opwarmers komen jullie in beweging. Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, zelfs de collega’s die “niks met teambuilding hebben”. Ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Let maar op!
Na deze opwarmer gaan we de diepte in om elkaar beter te leren kennen. Dat doen we aan de hand van speelse werkvormen. Zo spelen jullie de befaamde Buro Bis Bingo, strooien jullie complimenten in het rond en ontdek je steeds wat nieuws over je collega's.  

Wanneer jouw team gaat voor de Teambuilding met een duur van 3 uur, zoomen wij ook in op wat er leeft binnen jouw team. Zo laten we jullie op speelse wijze kijken waar jullie 'op leeg lopen' en waar je 'behoefe aan hebt' binnen het team.  Met als doel: de verbinding binnen het team te versterken en jullie teamspirit een enorme boost geven.

Úiteraard eindigen wij met een knallende afsluiter (dat houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie én met een grote lach op het gezicht weer naar de werkvloer terugkeert. 

Genoeg gelezen.

Voor jou:

We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijkBinnen een week is jouw teambuilding helemaal geregeld.

Je hebt van te voren altijd persoonlijk contact met de trainer die de teambuilding gaat verzorgen.

Wij leveren een digitale uitnodiging aan die je zo door kunt sturen naar jouw team.


Yes! - Also available in English

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Welk resultaat neem je mee na de Borrel Teambuilding?

Een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je collega's;

Je voelt je weer echt onderdeel van het team. 

Een trots gevoel over jouw geweldige team! Je weet elkaar nu beter te vinden op de werkvloer. 

Een rugzak vol laagdrempelige online en offline energizers, die je nog maanden kunt inzetten voor meer positieve vibes!

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Teambuilding Positieve Boost voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek van ongeveer 20 minuten. Zo kan de Buro Bis trainer jullie beter leren kennen en de teambuilding nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorgt jouw gekozen Buro Bis trainer vol enthousiasme de teambuilding op locatie voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; dit kan incompany, gewoon vanuit jullie eigen kantoor. Of op een inspirerende relaxte externe locatie. Jij krijgt met jouw team een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je erna helemaal opgeladen bent! 

Een paar dagen na de Teambuilding spreken wij elkaar om de uitkomsten van de teambuilding te evalueren. 


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jouw team barst van de positieve energie! En dat ga je zeker te weten merken op de (digitale) werkvloer! Jouw team krijgt als cadeau een E-Book (pdf) toegestuurd met daarin 20 online en offline energizers die altijd werken. Zo houden jullie deze positieve vibes nog maanden vast! 

Veelgestelde vragen bij de Borrel  Teambuilding 

Wat Buro Bis zo bijzonder maakt is onze laagdrempelige aanpak, zodat al jouw collega's meedoen. En na een paar minuten denken: "Maar dít is wel leuk!". Ons motto is niet voor niks: Nooit meer Saaie Teambuilding! Wij willen jouw team echt verrassen! Met de vele teams die wij al hebben mogen helpen blijkt dat onze aanpak werkt. Twijfel je nog? Lees dan vooral hier de reacties van onze klanten.

Jazeker! Wij kunnen de teambuilding zo aanpassen dat hij ideaal is om het jaar mee af te sluiten of juist het nieuwe jaar knallend mee te beginnen. 

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw team kunt toepassen. Super makkelijk! Bij beide pakketten is dit ebook inbegrepen. Ook krijg je na afloop de sprankelende videotraining 'Knallende Kick-off van je teamoverleg', 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, AVRO TROS, Robeco, Bol.com, Unilever, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn moe en het is echt lastig om verbinding te houden tijdens het hybride werken. Er is minder teamspirit. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie hiervoor de juiste handvatten en energie.  

Jazeker! De Buro Bis trainers en ik komen met alle liefde naar jullie toe en verzorgen door het hele land heen de Teambuildings. Ook voor álle teams uit jouw organisatie. Een mini festival bij jullie op kantoor! Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden. 

Geen probleem! Dan kun jij een geweldige Theater Show krijgen op locatie. Een mix tussen Teambuilding en live sketches. Dit is ook mogelijk geheel kerststijl. Hier lees je er alles over. 

Jij gaat zelf op zoek naar de locatie die het beste matcht met jullie wensen en budget. Omdat ik het je graag zo makkelijk mogelijk maak, staat in de offerte een overzicht van inspirerende locaties waar wij goede ervaringen hebben om een energieke teambuilding te kunnen verzorgen. 

Een andere vraag?  Neem gerust contact met ons op voor antwoorden!

Met jouw Teambuilding steun je een goed doel

En omdat wij ons maar al te goed realiseren dat niet iedereen de mogelijkheid tot water heeft, heb ik de handen ineen geslagen met Stichting Water For Life (CBF Erkend Goed Doel).

Bij elke afgenomen teambuilding zorgt Buro Bis ervoor dat een moeder in Malawi voor een levenlang schoon drinkwater krijgt.

Dankzij dit schone drinkwater kan deze moeder werk zoeken, kunnen haar kinderen naar school én is er een betere hygiëne in het gezin.

Omdat iedereen dorst krijgt tijdens onze teambuildings

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte OM ELKAAR BETER TE LEREN KENNEN!