Ervaringen van klanten

Al deze reviews zijn terug te vinden via Google Reviews of mijn LinkedIn pagina.

Caren - Director Transformation Stores & Franchise Albert Heijn

Anneke kreeg een dikke 10 van het team! Het was een top afwisseling van de reeks online vergaderingen de afgelopen maanden en inspiratie hoe we onze meetings en die met onze teams de komende tijd net wat meer pit kunnen geven! Een aanrader!
- november 2020

Christel – Executive assistant bol.com

Superleuke online teambuilding gehad met het logistieke team (200 man/vrouw) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.
- augustus 2020

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 90 Google reviews

Nico -
Directeur
Cultuurbedrijf Tiel

De keuze voor Buro Bis bleek een schot in de roos. De aanpak was aanstekelijk, energiek, gedreven en met veel humor. Zelfs de grootste sceptici waren in no time om, en deden enthousiast mee. Echt iedereen was na afloop zeer te spreken over de aanpak en vooral over het feit dat ze hun eigen collega’s in zo’n korte tijd ineens een stuk beter leerden kennen.
- september 2023

Medewerker - Toewijzingsteam Jeugdhulp
Gemeente Den Haag

Al mijn collega's hebben na afloop laten weten dat ze het erg leuk hebben gevonden. Een teambuilding die op een luchtige manier wordt gebracht, met veel spelvormen maar toch een serieuze noot. Echt heel erg gewaardeerd. Ga zo door, Anneke en team van Buro Bis. Jullie doen het goed!
- oktober 2023

Sabijn -
Bestuurder Finance, Risk en IT
Pensioenfonds Rail & OV

Anneke heeft veel positieve energie en een bewonderenswaardige vaardigheid om mensen te bewegen om mee te doen zonder dat het ongemakkelijk wordt. De sessie was een geweldige starter die ons ook nog eens veel over elkaar geleerd heeft. Zelfs de notoire tegenstribbelaars waren enthousiast!
- oktober 2023

Saphien -
Bestuurder en toezichthouder
Het Lichtpunt

Met ons team een leerzame en inspirerende teambuilding gehad. Het blijft lastig om elkaar aan te spreken maar waarom? Mooie inzichten gekregen die ons gaan helpen, we werken dagelijks met elkaar samen om goede kwaliteit van zorg te geven.
- september 2023

Jojanneke -
Manager control
Amsterdam

We hebben een hele mooie, leuke en nuttige start gemaakt met elkaar leren kennen en betere samenwerking binnen ons team! Op een ongedwongen manier werd iedereen betrokken! Dank Anneke voor je energieke, humoristische en verbindende teambuilding!
- juli 2023

Carmen -
Corporate recruiter
Zorgspectrum

Bij het woord teambuilding krijg ik al jeuk. Ik krijg er geen energie van maar het vreet energie bij mij. Dus mijn motivatie voor de ochtend sessie met Buro Bis zat onder de 50%. En ik ben blij verrast door Buro Bis. Geen saaie gortdroge oefeningen maar energieke opdrachten die een team in beweging krijgen en nog een competitie laten losbarsten op een hele leuke, losse en luchtige manier…. Kortom je wil geen ander bureau dan Buro Bis voor je teambuilding. Een aanrader!
- september 2023

Anneke -
Teammanager HR
Den Haag

Geweldig leuke teambuilding gehad van Buro Bis! Het samen lachen heeft ons geholpen om de onderlinge verbinding weer even goed te pakken te krijgen.
Collega's zeiden na afloop: "kan Anneke anders niet elke week even langskomen?" Dat zegt genoeg!
- april 2023

Jack - Beleidsmedewerker Welzijn en Gezondheid
Staphorst

Het is Buro Bis gelukt om zowel leidinggevenden, beleidsmedewerkers als professionals van 10 verschillende organisaties elkaar beter te laten leren kennen en te laten samenwerken. Op een hele leuke enthousiasmerende ontspannende wijze werd iedereen in beweging gebracht en ontstonden tussen de organisaties en de deelnemers leuke contacten. Er is veel gelachen en iedereen had niets dan lof over de manier waarop dit door Buro Bis is opgepakt en uitgevoerd. Missie geslaagd 😊
De contacten met Buro Bis ter voorbereiding verliepen heel professioneel en goed georganiseerd. Heldere offertes, inspirerende mailcontacten en goed vooroverleg over de verwachtingen. Kortom: wij raden iedereen Buro Bis aan die iets op het gebied van teambuilding wil organiseren.
- juni 2023

Githa -
Adviseur Leren & Ontwikkelen
Zorgspectrum

Wat heerlijk om op deze frisse en energieke manier aan de gang te gaan met ons team. Collega's bleken ook enorm enthousiast omdat het echt iets anders is dan de teambuildings die ze eerder gehad hadden. Echt even die boost, samen lachen en in beweging waardoor de verbinding meer ontstaat en blijft bestaan. Nog steeds wordt er teruggegrepen naar momenten en onderdelen van de teambuilding.
- april 2023

Stephan - Head Applied Analysis and Mathematical Physics, Universiteit Twente

We vroegen Buro Bis met onze 70 collega's van de Twentse wiskundeafdeling de sociale samenhang te vergroten, middels een Engelse Teambuilding. De verwachtingen waren hooggespannen, aangezien ik vanuit mijn netwerk Buro Bis getipt kreeg, maar de teambuilding was zelf nóg beter dan we hadden verwacht...
- maart 2023

Eveline -
Senior projectadviseur PZNL

Buro Bis heeft met Anneke en Niels de afsluiting van ons jaar mogen verzorgen. Een jaar waarin onze organisatie enorm gegroeid was, dus veel collega's kenden elkaar nauwelijks. Meestal zijn we als collega's heel serieus, maar Buro Bis nam ons helemaal mee in positieve sferen en er is ontzettend hard gelachen met elkaar. Kortom, een superleuke teambuilding waar ik nog steeds voor wordt aangesproken bij de lift op kantoor.
- december 2022

Diewertje -
Locatiecoördinator
Het Kompas

Wanneer je opzoek bent naar een teamtraining waarbij er veel gelachen wordt en collega's elkaar nóg beter leren kennen, dan ben je hier aan het juiste adres! Bevlogen trainers en een heerlijk fris concept. Goeie boost voor het energielevel in je team!
- september 2022

Tina - 
Project Manager
HCS Services

Met ruim 250 mensen hebben we genoten van onze eigen Theater Show door Buro Bis. Collega’s die elkaar niet kenden, kennen elkaar nu beter en hebben samen gelachen, gedanst en gezongen. Een zeldzaam event dat ik iedere medewerker van elke organisatie toewens.
- oktober 2022

Emma -
Bestuurssecretaris
Hogeschool Viaa

Buro Bis heeft met de Grote Viaa Show ons nieuwe studiejaar feestelijk geopend.
De show was levendig, afwisselend en had een prettig tempo. Anneke en de trainers denken goed mee in de voorbereiding en spelen tijdens de show soepel en fijngevoelig in op wat ze ophalen bij de medewerkers. We hebben heerlijk gelachen en verlieten de zaal met meer betrokkenheid op elkaar en een fijn gevoel over onze hogeschool.
- september 2022


Inkrid - 
Senior Projectmanager
Rivo Noord

Leuke inspirerende middag gehad dankzij een sprankelende Teambuilding met Anneke. We vonden het spannend om het met de aanwezigen te organiseren; het pakte nóg beter uit dan gehoopt. Aanrader dus!
- oktober 2022

Marga - Team HR
DCMR Milieudienst Rijnmond

In mijn 46 jarige loopbaan heb ik aardig wat teambuildingssessies meegemaakt. Allemaal erg leuk, maar meestal eindigend in goede plannen, verzameld via post-its op grote vellen papier, bedoeld om uit te werken, waar in de praktijk weinig van terecht kwam. De teambuilding van Buro Bis is anders. In een paar uur tijd krijg je meer energie, heb je veel lol met elkaar en leer je elkaar ook nog beter kennen! Hoe leuk is dat!!!
- augustus 2022


Marije – Manager Projectmanagement
Triodos Bank

De energie spatte van het scherm af. Een feestje online waarin je elkaar beter leert kennen, kan lachen, even kan afschakelen van het werk en je collega's weer echt eens ONTMOET.
- maart 2022

Judith –
Verandercoach
Volksbank

Als bedankje voor de samenwerking en de afsluiting van teams in deze vorm hadden we de "grote jullie zijn fantastisch show" voor zo'n 150 collega's georganiseerd. Super leuk dat collega's op deze feestelijke manier door Anneke en Stefan in het zonnetje gezet werden om hen te bedanken. Buro Bis spettert van je schermen af door het enthousiasme!
- maart 2022

Charlotte – Communicatieadviseur
Universiteit Utrecht

Begin dit jaar heeft Buro Bis de online Nieuwjaarsbijeenkomst van de Faculteit Bètawetenschappen van Universiteit Utrecht verzorgd. Een bruisend online interview met het bestuur, interactieve impro opwarmers en een spetterende pubquiz stonden op het menu. En wat was het een succes! Voor sommigen bij aanvang even wennen, maar iedereen deed vol overgave mee en we hadden een fantastische middag. Hartelijk dank Thomas en Stefan voor jullie geweldige quizmasterschap (in het Engels bovendien!) en ook Anneke voor het meedenken en maatwerk!
- januari 2022

Linda –
Marketing Manager
Kubus

Echt een aanrader als je op zoek bent naar een energieke teambuilding! Wat hebben we samen gelachen! We starten nog elke maandagochtend met een van de energizers uit de sessies. Ook voor de collega’s die het wat spannend vonden werd er een fijne veilige setting gecreëerd waardoor iedereen op zijn/haar manier kon meedoen.
- oktober 2021

Danielle – Sr. Director International Total Rewards Nike

Het was een sessie vol energie en we hebben veel gelachen! en dat was de bedoeling :-) dank!
- november 2021

Elise -
HR Business Partner
Fijn Wonen

Wij kijken terug op een mooie aftrap van het nieuwe jaar. Het enthousiasme en de energie van Anneke en Stefan spatte van onze schermen en we hebben een geweldige tijd beleefd, de tijd vloog voorbij! Op een hele andere manier hebben we elkaar beter leren kennen en we kijken terug op een spetterende sessie.
- januari 2022

Gwen –
Regiomanager
Nidos

Teambuilding waar je energie van krijgt!
Een afwisselend programma vol leuke opdrachten waardoor je elkaar beter leert kennen op enthousiaste wijze. Een succes wat ik alle teams kan aanraden!
- oktober 2022

Olga –
Manager HR
Lexence

De belofte was een spetterende nieuwjaarsborrel op afstand. En ik kan niet anders zeggen dat die belofte uitkwam. Er was geïmproviseerde zang, er waren sketches en een danssessie met heel kantoor. Nou..dat hebben we tot op heden nog bij geen enkele nieuwsjaarsborrel gehad. Het is ongelooflijk knap hoe Anneke en Stefan de tijd voorbij laten vliegen met bakken energie en daarbij heel goed gebruik maken van hetgeen ze via de chat of via het scherm aangereikt reiken.
- januari 2022

Inge - Manager bedrijfsvoering
Avans Hogeschool

Genoten van een leuke, energieke online Eindejaarsshow! Nooit eerder zo'n gezellig online feestje meegemaakt; complimenten!
- december 2021

Fieke -
Strategisch Adviseur
GGD Amsterdam

Het stond al enige tijd op mijn wensenlijstje en nu eindelijk een teamsessie van Buro Bis mogen meemaken. In een half uur tijd hebben Anneke en Stefan iedereen in beweging gekregen, dansend, springend en hebben ze er voor gezorgd dat we op een leuke manier wat meer van elkaar hebben geleerd. Het was goed georganiseerd, lekker actief, vrolijk en een bonk aan energie. 
- november 2021

Sheila - Senior opleidingskundig adviseur
Ministerie BZK

Buro Bis verzorgde een wervelende kerstshow voor mijn 140 collega’s van de afdeling P&O. Gelijk bij de start zit de energie er goed in. We hebben genoten van een uur lang entertainment dmv improvisatie. De trainers betrekken het publiek, vragen uit en maken de show daardoor heel specifiek voor jouw afdeling. Een aanrader als je wilt, lachen, bewegen, zingen ( ja echt, je doet vanzelf mee) en genieten met collega’s.
- december 2021

Anneke -
Marketing en communicatie
Fontys Hogescholen

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie heeft met meer dan 150 medewerkers genoten van een fantastische online Eindejaarsshow! Het was hilarisch, actief en bovenal verrassend persoonlijk om via het scherm met elkaar het jaar af te sluiten. Organisatorisch was alles snel en goed geregeld. Met aandacht voor onze wensen.
- december 2021

Rosalie - Bestuursondersteuner
Stichting Primenius

Hilarisch!!! Dat is in één woord de samenvatting van jullie afsluiting van onze organisatiedag. Echt wat hebben we gelachen. Knap hoe jullie met de info ter plekke in een handomdraai in staat zijn om liedjes te maken en sketches op te voeren.
Echt, het was tof en een oprecht dankjewel namens ons allemaal.
- oktober 2021

Annemarie - IT Servicemanager
Gemeente Veenendaal

Wat hebben we genoten van de Teambuilding van Buro Bis. De meeste van ons hadden elkaar sinds vorig jaar maart niet meer live gezien. De combinatie van een BBQ en de te gekke activiteiten van Buro Bis zorgden voor een ontspannen en leuke ontmoeting met elkaar!
- oktober 2021

Henk Jelle – Head of Integrated Risk Management
de Volksbank

Voel je de energie al zakken bij woorden als 'heisessie' of 'teamuitje'? Niet doen!
Schud jezelf wakker en neem contact op met Buro Bis - aanrader!
- juni 2021

Maike - Manager Marketing & Communicatie
Curio

Nog nooit heb ik zoveel collega's zien dansen en lachen tijdens een online meeting. Waardevolle voorgesprekken waarbij écht geluisterd werd naar Curio als klant, resulteerde in een meeting die voor ieder wat wils bevatte. Echt een cadeautje!
- juli 2021

Judith – Instituutsdirecteur Paramedische Studies Hogeschool Utrecht

Met meer dan 100 collega's hebben we online actief en uitbundig genoten van de humor en interactie onder leiding van Anneke Chen. Zeker in deze tijden een onbetaalbare belevenis. Dank!
- december 2020

Meinke - Talent Acquisition Specialist Randstad Groep

De energie spat van het scherm. Wat is het heerlijk om een teambuilding online van Buro Bis te volgen. De verschillende werkvormen wisselen elkaar goed af en zijn ook na de sessie goed bruikbaar. Anneke heeft ons laten inzien dat je ook middels een scherm echt met elkaar verbonden kan zijn, super blij mee!
- juni 2020

Petra - Managementsecretaresse Vitens

Onze 80 ict-collega’s waren tijdens de teambuilding compleet uitgedost met muts, sjaal en wanten en dansten mee op de muziek. Zo leuk! Echt een aanrader in deze tijd waarin wij als collega's elkaar minder zien. Blij waren we ook met de duidelijke instructie vooraf waardoor dit live event voor een zo grote groep probleemloos verliep. Voor ons voor herhaling vatbaar. 
- november 2020

Muriël - Adviseur P&O AVRO TROS

Anneke heeft middenin coronatijd een positive boost gegeven aan de verbinding binnen ons P&O team. Juist nu vonden we dat zo belangrijk met het op afstand werken. Een welkome energizer met leuke afwisselende opdrachten waarbij we hebben gelachen en nieuwe dingen van elkaar hebben geleerd.
- januari 2021

Kareth - Adviseur Werkgeversdiensten UWV 

Anneke Chen heeft meer dan 100 medewerkers van het UWV een middag meegenomen in een sfeer vol energie en onbezorgdheid. In een interactieve en online omgeving heeft ze ons een hilarische momenten bezorgd en heeft ze haar uitbundige enthousiasme goed weten over te brengen naar de deelnemers. Daarbij schakelt ze snel en speelt ze in op de actualiteit. 
- december 2020

Marleen - Senior Research Manager DPG Media

Thuiswerken is niet altijd even fijn en makkelijk. En als je voelt dat je batterij een beetje leeg is of dat je aan je stoel vastgroeit: Huur Buro Bis in! Binnen een uurtje zijn jij en jouw team volledig bijgetankt en zijn jullie weer ready to go! Ik vond het heerlijk om met mijn collega's even de dag iets anders te starten dan normaal en heb echt gelachen. Echte aanrader!
- januari 2021

Marlon - Senior Product Innovation Manager Zilveren Kruis

Met haar aanstekelijke energie krijg Anneke iedereen in het team in beweging en zorgt ze ook voor voldoende diepgang in de sessie. Een aanrader - zeker in deze tijd van op afstand werken met corona!
- mei 2021

Maartje - Social Strateeg Evangelische Omroep

We zijn net begonnen als team, en dat is niet makkelijk als je niet gezamenlijk op kantoor kunt werken. Maar in de teambuilding hebben we echt een leuke tijd gehad als team. We hebben gelachen, elkaar beter leren kennen, en wat praktische tools gekregen die we nu toepassen tijdens saaie online vergaderingen :-) 
- oktober 2020

Hier Jouw Naam?

Komt hier binnenkort jouw review te staan?
Zorg dat je eerst zo'n leuke teambuilding van Buro Bis te pakken krijgt!

Klik daarvoor op een oranje knop! ;-)

Komt jullie logo ook hier stralen? 

bekijk mijn aanbod