Klanten en reviews

Reviews zijn goud.
Dit is wat mijn klanten over Buro Bis zeggen!

Caren - Director Transformation Stores & Franchise Albert Heijn

Anneke kreeg een dikke 10 van het team! Het was een top afwisseling van de reeks online vergaderingen de afgelopen maanden en inspiratie hoe we onze meetings en die met onze teams de komende tijd net wat meer pit kunnen geven! Een aanrader!

Christel – Executive assistant bol.com

Superleuke Online Teambuilding gehad met het logistieke team (200 man/vrouw) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.

Marlon - Senior Product Innovation Manager Zilveren Kruis

Met haar aanstekelijke energie krijg Anneke iedereen in het team in beweging en zorgt ze ook voor voldoende diepgang in de sessie. Een aanrader - zeker in deze tijd van op afstand werken met corona!

Maartje - Social Strateeg Evangelische Omroep

We zijn net begonnen als team, en dat is niet makkelijk als je niet gezamenlijk op kantoor kunt werken. Maar in de teambuilding hebben we echt een leuke tijd gehad als team. We hebben gelachen, elkaar beter leren kennen, en wat praktische tools gekregen die we nu toepassen tijdens saaie online vergaderingen :-) 

Kareth - Adviseur Werkgeversdiensten UWV 

Anneke Chen heeft meer dan 100 medewerkers van het UWV een middag meegenomen in een sfeer vol energie en onbezorgdheid. In een interactieve en online omgeving heeft ze ons een hilarische momenten bezorgd en heeft ze haar uitbundige enthousiasme goed weten over te brengen naar de deelnemers. Daarbij schakelt ze snel en speelt ze in op de actualiteit. 

Marleen - Senior Research Manager DPG Media

Thuiswerken is niet altijd even fijn en makkelijk. En als je voelt dat je batterij een beetje leeg is of dat je aan je stoel vastgroeit: Huur Buro Bis in! Binnen een uurtje zijn jij en jouw team volledig bijgetankt en zijn jullie weer ready to go! Ik vond het heerlijk om met mijn collega's even de dag iets anders te starten dan normaal en heb echt gelachen. Echte aanrader!

Petra - Managementsecretaresse Vitens

Onze 80 ict-collega’s waren tijdens de teambuilding compleet uitgedost met muts, sjaal en wanten en dansten mee op de muziek. Zo leuk! Echt een aanrader in deze tijd waarin wij als collega's elkaar minder zien. Blij waren we ook met de duidelijke instructie vooraf waardoor dit live event voor een zo grote groep probleemloos verliep. Voor ons voor herhaling vatbaar. 

Muriël - Adviseur P&O AVRO TROS

Anneke heeft middenin coronatijd een positive boost gegeven aan de verbinding binnen ons P&O team. Juist nu vonden we dat zo belangrijk met het op afstand werken. Een welkome energizer met leuke afwisselende opdrachten waarbij we hebben gelachen en nieuwe dingen van elkaar hebben geleerd.

Judith – Instituutsdirecteur Paramedische Studies Hogeschool Utrecht

Met meer dan 100 collega's hebben we online actief en uitbundig genoten van de humor en interactie onder leiding van Anneke Chen. Zeker in deze tijden een onbetaalbare belevenis. Dank!

Meinke - Talent Acquisition Specialist Randstad Groep

De energie spat van het scherm. Wat is het heerlijk om een teambuilding online van Buro Bis te volgen. De verschillende werkvormen wisselen elkaar goed af en zijn ook na de sessie goed bruikbaar. Anneke heeft ons laten inzien dat je ook middels een scherm echt met elkaar verbonden kan zijn, super blij mee!

Henk Jelle – Head of Integrated Risk Management de Volksbank

Voel je de energie al zakken bij woorden als 'heisessie' of 'teamuitje'? Niet doen!
Schud jezelf wakker en neem contact op met Buro Bis - aanrader!

Medewerker Curio

Nog nooit heb ik zoveel collega's zien dansen en lachen tijdens een online meeting. Waardevolle voorgesprekken waarbij écht geluisterd werd naar Curio als klant, resulteerde in een meeting die voor ieder wat wils bevatte.
Echt een cadeautje!

Hier Jouw Naam?

Komt hier binnenkort jouw review te staan?
Zorg dat je eerst zo'n leuke teambuilding van Buro Bis te pakken krijgt!

Klik daarvoor op een oranje knop! ;-)

Komt jullie logo ook hier stralen? 

bekijk mijn aanbod