blog

Je loopt door je bedrijf en je ziet je medewerkers vaak ingezakt en een beetje verslagen hun werk doen. Waar ligt dat toch aan? Je hebt net nog een knalfuif georganiseerd. Waar blijft die motivatie toch? Met welke tool of bedrijfstraining krijg ik mijn medewerkers op het puntje van hun stoel?! Ik ben klaar om te gaan!

Geen saaie bedrijfstraining maar een business boost

Jouw medewerkers zitten echt niet te wachten op een saaie bedrijfstraining. Zo’n bedrijfstraining waarbij de waarden van het bedrijf er nog even worden ingepeperd. Nope. Ze zitten eigenlijk nergens op te wachten. En dat is vaak het probleem.

Jij hebt hoge verwachtingen. Als manager of bedrijfsleider is je energie hoog. Je weet waar je naartoe wilt maar hoe krijg je toch die medewerkers zover dat ze ook gaan springen. Richting dat puntje van hun stoel gaan verplaatsen.

Dat doe je door een business boost te geven door middel van een energieke bedrijfstraining. Zorg ervoor dat je medewerkers elkaar, maar ook jou, echt leren kennen. Want zodra ze weten wat jou motiveert, zullen ze hierdoor geïnspireerd raken. 

bedrijfstraining

Medewerkers motivatie door kostelijke interactie

Zeg nou zelf, word jij gemotiveerd door een denderende talk over de cijfers van het bedrijf? Of zou je gemotiveerd worden doordat je ziet hoe jouw collega’s zich kostelijk vermaken tijdens een confronterend interactie moment?

De verbinding die ontstaat tussen medewerkers door humor toe te passen in een bedrijfstraining weegt niet op tegen welke serieuze teambuilding dan ook. We hebben de resultaten gezien, het bewijs is er. Nu alleen nog even die energieke bedrijfstraining boeken.

Want jij wilt toch ook dat wanneer je de volgende keer over de afdeling loopt, jouw medewerkers op het puntje van hun stoel zitten? Of nog beter, ze kijken elkaar lachend aan terwijl ze in een vergadering de normaliter saaie topics doornemen. Alles lijkt lichter nu ze elkaar echt zien.

Wil jij dat ook? Bekijk eens wat een bedrijfstraining van Buro Bis voor jouw organisatie kan doen.

Een bedrijfstraining: Laat je medewerkers gaan van best wel prima naar mega top!

Ik stuur mijn e-book naar jouw emailadres.
Je krijgt daarna ook een kleine dosis digitale confetti van Buro Bis. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Hier lees je mijn privacybeleid.

Weg met die saaie boel aan de lunchtafel
Ga voor 100% boeiende & verfrissende gesprekken
27 originele, prikkelende gesprekstarters
Do it yourself & gratis

Leer jouw collega's écht beter kennen

Gratis e-book van Buro Bis...

Gratis e-book