blog

Merk je dat je team alles heel zakelijk en serieus houdt? Met deze teambuilding oefeningen is dat verleden tijd! Niks is leuker een paar bulderende lachsalvo’s die de werkvloer over rollen. Want laten we eerlijk zijn, wie gaat er nou dagelijks met plezier naar een serieuze bedoeling. Een leuke persoonlijke klik tussen collega’s is dan ver te zoeken. 

Deze 3 creatieve teambuilding oefeningen gaan daar verandering in brengen!

  1. Doe een schilder workshop waarbij je elkaar mag schilderen. En ook op een abstracte manier. Vervolgens leggen jullie uit waarom je het zo of zo hebt gedaan. Dan kun je daar elementen in verwerken waardoor deze collega voor jou zo ontzettend spiralische gevormd is. Is het zijn of haar flexibiliteit?
  2. Is het bijna sinterklaas of kerst? Ga lootjes trekken: een leuke manier om iets persoonlijks voor een ander te doen. Extra leuk als je diegene nog niet goed kent. 
  3. Download het gratis e-book met 27 prikkelende vragen om die lunchtafel weer even wat meer te laten zijn dan wat weekendverhalen en voetbalverhalen.

Wil je het iets professioneler aanpakken en begeleid oefenen met creatieve teambuilding activiteiten? Kijk hieronder wat wij voor jouw team kunnen doen. 

creatieve teambuilding oefeningen

Creatieve teambuilding activiteiten 

Onze creatieve teambuilding activiteiten zitten vol humor en creativiteit. En zijn speciaal gericht op grote teams, omdat het in een groot team vaak nóg lastiger is om de verbinding te houden. 

Speciaal voor teams van 70 tot 500 personen hebben wij een 3-maanden programma ‘100% Energieke Teamspirit’. Na drie maanden zijn jullie van losse eilandjes naar één Teamspirit gegaan. Zodat jouw collega’s zich weer verbonden voelen met elkaar én de organisatie.

Het resultaat? Jouw top-collega’s willen niks liever dan nog jaren in jouw team werken. En we hoeven jou niet te vertellen hoe waardevol dat is in tijden van personeelstekort en hoge werkdruk. 

Wil je eerst even de unieke Buro Bis sfeer proeven? Schrijf je dan in voor de gratis online workshop: “ De 3 gouden tips voor meer verbinding in een team vanaf 70 collega’s”. 

Teambuilding oefeningen: zelf doen of tijdens creatieve teambuilding activiteiten

Ik stuur mijn e-book naar jouw emailadres.
Je krijgt daarna ook een kleine dosis digitale confetti van Buro Bis. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Hier lees je mijn privacybeleid.

Weg met die saaie boel aan de lunchtafel
Ga voor 100% boeiende & verfrissende gesprekken
27 originele, prikkelende gesprekstarters
Do it yourself & gratis

Leer jouw collega's écht beter kennen

Gratis e-book van Buro Bis...

Gratis e-book