Online TEAMBUILDING POSITIEVE BOOST

ONline
voor 8 tot 60 personen

Veel teams werken vanuit huis.
Veel ‘thuiswerkers’ hebben grote behoefte aan het terugwinnen van werkplezier, motivatie en meer échte verbinding met hun team. Hallo Teambuilding Positieve Boost van Buro Bis!

In een uur tijd ga jij met jouw collega’s even heerlijk lachen en je hoofd leegmaken.
Hoewel jullie de leuke, laagdrempelige, actieve en praktische opdrachten live vanuit huis (je mag je huispak aanhouden hoor) uitvoeren, krijgen jullie toch het gevoel samen te zijn.
Er is beweging, er is interactie en je leert (nieuwe) collega’s nóg beter kennen.
Frisse en nieuwe energie gegarandeerd!

Kies Alvast jouw pakket

Herkenbaar?

Je merkt dat de sfeer in jouw team minder actief, passief en allesbehalve bruisend is;

Je mist jouw collega’s en het onderlinge informele contact; tijdens het overleg gaat het vooral over de inhoud.

Je hebt in de videocalls veel minder lol en plezier dan op kantoor;

Wil je dolgraag...

… een energieke oppepper voor jouw team, voor meer energie nu en in de toekomst? 

… dat jouw collega’s vanachter hun laptop letterlijk in beweging komen? 

… heerlijk lachen met jouw collega’s, zodat jouw team weer echt een team voelt?

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze teambuilding echt iets voor jou!

offerte aanvragen

Verbinding voelen

Samen lachen

Een energieke oppepper

Online Teambuilding Positieve Boost

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 100 Google reviews

Buro Bis gaf ook een Positieve Boost aan: 

Als je voelt dat je batterij een beetje leeg is of dat je aan je stoel vastgroeit: Huur Buro Bis in! Binnen een uurtje zijn jij en jouw team volledig bijgetankt en zijn jullie weer ready to go! Ik vond het heerlijk om met mijn collega's even de dag iets anders te starten dan normaal en heb echt gelachen. Echte aanrader!

We hebben gelachen, elkaar beter leren kennen en praktische tools gekregen die we nu toepassen tijdens saaie online vergaderingen :-) Voor sommige deelnemers was het best een beetje buiten hun comfortzone, maar het enthousiasme van Anneke zorgde zelfs door het beeldscherm heen dat iedereen lekker meedeed en het echt naar hun zin had!

Anneke van Buro Bis heeft voor ons team een teambuildingsessie verzorgd: echt een positieve boost! Met haar aanstekelijke energie krijg Anneke iedereen in het team in beweging en zorgt ze ook voor voldoende diepgang in de sessie. Een aanrader - zeker in deze tijd van op afstand werken met corona!

Marleen - Senior Research Manager DPG Media

Maartje - Social Strateeg Evangelische Omroep

Marlon - Senior Product Innovation Manager Zilveren Kruis

Wat kun je verwachten

Een gezellige en ongedwongen sfeer

Een energieke oppepper voor jou en je collega’s

Werken aan een positieve mindset

Nog beter (nieuwe) collega’s leren kennen

Gegarandeerd meer energie na afloop

Bij de teambuilding Positieve Boost

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en kijk je dagelijks in calls tegen vermoeide gezichten en huispakken aan? Moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden tijdens het thuiswerken? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek deze Positieve Boost!

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En weet je zeker dat jouw collega's ook een positieve oppepper kunnen gebruiken? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar deze Positieve Boost te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Buro Bis Teambuilding Positieve Boost bevinden jullie je in een uitermate goede, relaxte sfeer. Terwijl jullie de online omgeving binnenkomen, klinkt er een gezellig muziekje uit mijn luidsprekers en heet ik jullie van harte welkom. 

Dan is het tijd voor actie. Tijd om samen Serieus te Lachen. Met laagdrempelige en energieke opwarmers zorg ik ervoor dat jullie in beweging komen. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Let maar op! Mijn aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, ja ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met meer verbinding en openheid in jullie team. Dat doen we aan de hand van speelse werkvormen. Jullie gaan intensief samenwerken en zullen verrast worden over de energie die loskomt in jullie team. Zeg maar dag tegen het vele thuiswerken in je huispak en verwelkom die vernieuwde en frisse energie!

Úiteraard eindigen wij met een knallende afsluiter (dat houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie de Buro Bis Teambuilding Positieve Boost uitgaat.

Genoeg gelezen.

Yes! - Also available in English

Pakket

vooraf telefonisch voorgesprek met de trainer van Buro Bis

achteraf de swingende Buro Bis thuiswerkplaylist

Deze teambuilding wordt gegeven door één van de enthousiaste trainers van Buro Bis.

Pakket

Pakket

Deze prijs is voor een team tot 15 personen
Tijdsduur: 60 minuten

Plus, voor alle deelnemers:

het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - 20 Krachtige Online en Offline Energizers

knallende Buro Bis bingo:
een thuiskijkvideo voor instant plezier

meest gekozen

Deze prijs is voor een team tot 15 personen
Tijdsduur: 60 minuten

Deze teambuilding wordt gegeven door één van de enthousiaste trainers van Buro Bis.

Inclusief:

Inclusief alles van Pakket

Plus, voor alle deelnemers:

Deze prijs is voor een team tot 15 personen
Tijdsduur: 60 minuten

Inclusief alles van Pakket

het mooi vormgegeven e-book
Do It Yourself - 20 Krachtige Online en Offline Energizers

knallende Buro Bis bingo:
een thuiskijkvideo voor instant plezier

Yes!

En deze teambuilding geef ik zélf aan jouw team!

een vrolijke uitnodiging voor alle deelnemers

Kies dit pakket

Kies dit pakket

Kies dit pakket

Vanaf

€ 970,-

Ex BTW

ex BTW

€ 1070,-

Vanaf

ex BTW

€ 1340,-

vanaf

Binnen twee dagen geregeld

Jouw teambuilding komt verpakt in een pakketje

Kers op de taart:

Bij alle pakketten zijn deze extra opties mogelijk: 

Een ontspannen online borrel van 30 minuten met jouw team, mét feestelijke wrap up. 

De Teambuilding in het Engels, inclusief engelstalige communicatie voor jouw collega's.

De Teambuilding ‘s avonds of in het weekend laten plaatsvinden.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Hoe keer je na de Positieve Boost terug naar je werkplek?

Met een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je team;

Vol frisse en positieve energie, want die heb je zojuist opgedaan;

Met een mooie herinnering voor later, want met veel plezier kijk je met je team terug op deze heerlijke teambuilding;

Met laagdrempelige online energizers, die je kunt inzetten voor meer positieve vibes!

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Positieve Boost voor jouw team online mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, plan ik een intakegesprek in van ongeveer 20 minuten. Zo kan ik jullie leren kennen en de teambuilding nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorg ik vol enthousiasme de teambuilding voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; relaxt vanachter de computer, gewoon vanuit eigen huis, tuin, zolder of schuur. Ik geef jou en jouw team een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je een uur helemaal opgeladen bent! 

Na afloop is er een telefoongesprek om de teambuilding te evalueren (ongeveer 15 minuten). Tijdens de teambuilding vraag ik ook altijd om reacties uit het team zelf. Dus kom maar door met die feedback! De online Teambuilding van Buro Bis krijgt gemiddeld een 8,5 en dat is een groot compliment!


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jouw team barst van de positieve energie! En dat ga je zeker te weten merken op de (digitale) werkvloer!

Veelgestelde vragen bij de Teambuilding Positieve Boost

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van de online teambuildings van Buro Bis. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. En daarom werk ik samen met andere trainers om zoveel mogelijk teams te kunnen helpen en dus te laten lachen! Door te kiezen voor pakket 3 weet je zeker dat je mij als trainer krijgt. Bij pakketten 1 en 2 zet ik vaak een andere trainer in. Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-)

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 inspirerende online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw collega's kunt doen. Super makkelijk! Kies je voor pakket 2 of pakket 3, dan ontvangen jullie dit e-book voor alle deelnemers. 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een online teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, AVRO TROS, Bol.com, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn het thuiswerken zat. Er is minder teamspirit. Dat de zomer voor de deur staat, betekent niet dat interne issues dan opeens zijn opgelost. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie de juiste handvatten en energie voor een positieve start van de zomer!

Afwachten kan natuurlijk. Als alles weer open is zal ik ook weer teambuilding op locatie aanbieden. Maar wil je daar op wachten? Wanneer je te lang wacht, heb je wel kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje vrijblijvend gereserveerd hebt. En dan doe je de teambuilding later op locatie gewoon nog een keer! 

De Teambuilding Positieve Boost is geschikt voor teams tot 50 personen. Zijn jullie met meer? Dan heeft Buro Bis speciaal voor jullie de online Positieve Boost Show of de Positieve Boost Theater Show. Deze zijn voor teams tot 350 personen of nog meer. Geef het aantal personen aan in de offerteaanvraag en je ontvangt de mogelijkheden voor jouw team.

Bij voorkeur wordt de online teambuilding in het programma Zoom gehouden. Andere videobelprogramma’s zijn vaak ook mogelijk, wel graag in overleg én even aangeven in de offerteaanvraag. 

Jazeker! Ik heb ervaring in het verzorgen van een Positieve Boost voor dove, slechthorende, blinde en slechtziende collega's. Dit in opdracht van het Oogfonds en Auris. Geweldig om te merken dat deze versie van de online teambuilding ontzettend goed werd ontvangen! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!