Online TEAMBUILDING Positieve Boost Theater show

online
van 100 tot 10.000 personen

Zoek jij een verfrissende, interactieve en originele invulling voor jullie online event? Waarbij je collega's op het puntje van hun stoel gaan zitten en vanaf de eerste minuut denken: "maar dit is leuk"! Dan is de Positieve Boost Theater Show echt iets voor jouw team. Wij verzorgen een Online Show die gaat over JULLIE. 

In deze spetterende interactieve Positieve Boost Theater Show spelen wij live geïmproviseerde sketches en liedjes. Aan de hand van de input die jullie live geven. Dat alles onder begeleiding van een professioneel pianist!
Zet je schrap voor een bakken nieuwe energie, liters positiviteit en een heel veel samen lachen!

KIES ALVAST JOUW PAKKET

Ook ideaal als interactieve break tijdens jullie online event

Herkenbaar?

Je wilt het gevoel hebben weer echt even samen te zijn met je ál collega's;

Jouw team heeft behoefte aan een onvergetelijk online event, waar nog lang over wordt gesproken.

Je hebt de afgelopen maanden veel te weinig gelachen met je collega's;

Wil je dolgraag...

… interactie binnen jouw team, juist tijdens al het online werken?

… een energieke oppepper voor jouw team, na zoveel maanden thuiswerken!

… heerlijk lachen met jouw collega’s om sketches en liedjes die gaan over jullie?

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze Show echt iets voor jou!

offerte aanvragen

Verbinding voelen

Samen lachen

Bruisende oppepper voor online event

Online Teambuilding Positieve Boost

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 90 Google reviews

Buro Bis gaf eerder Shows aan: 

Superleuke Online Teambuilding gehad met het logistieke team (200 deelnemers) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.

Hilarisch!!! Dat is in één woord de samenvatting van jullie afsluiting van onze online organisatiedag. Echt wat hebben we gelachen.
Knap hoe jullie met de info ter plekke in een handomdraai in staat zijn om online liedjes te maken en sketches op te voeren.
Echt, het was tof en een oprecht dankjewel namens ons allemaal.

Diepe bewondering voor de wijze waarop dit bruisende tweetal ons allen wist te vermaken, te verwonderen, te inspireren en in actiestand wist te krijgen vanachter ons schermpje.
Voor mij persoonlijk in ieder geval de mooiste online herinnering ever!

Christel – Executive assistant
bol.com

Rosalie Kartner - Bestuursondersteuner
Primenius

Eefje - leerkracht
Xpect Primair

Wat kun je verwachten?

tijdens dE Positieve Boost Theater Show

Een gezellige en ongedwongen sfeer

Laagdrempelige, speelse en energieke oefeningen

Vanuit de lach en ontspanning elkaar (nog) beter leren kennen

Direct actie in de Show op jullie chat-reacties

Geïmproviseerde sketches en liedjes van ongekend niveau

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en zit je met je handen in het haar hoe je interactie krijgt in jullie Online Event? Moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden tijdens het thuiswerken? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Positieve Boost Theater Show!

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En denk je dat jouw collega's een luchtige Online Show kunnen waarderen? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en tip hem of haar de Positieve Boost Theater Show!


Vanaf de eerste seconden van de Buro Bis online Positieve Boost Theater Show bevinden jullie je in een uitermate goede, relaxte sferen. De pianist begint te spelen en dan ...GO! Hoogste tijd voor een interactieve show, speciaal voor jullie. 

Tijd om samen een te gekke Positieve Boost Theater Show te beleven! Met laagdrempelige en energieke opwarmers zorgen wij ervoor dat jullie in beweging komen. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Let maar op! Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgen ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met meer verbinding en openheid in jullie team aan de hand van speelse dilemma's. 

Na deze interactieve start spelen de Buro Bis trainers sketches en liedjes die gaan over jouw organisatie. Aan de hand van de input van jouw collega’s. Onder begeleiding van een live pianist! Je zult verrast worden over de positieve energie die loskomt bij jouw collega's. Wij gaan jouw team heerlijk in het zonnetje zetten!

Buro Bis zou Buro Bis niet zijn als we niet eindigen met een knallende afsluiter (houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie de Show uitgaat. Ook ideaal als break tijdens jullie (inhoudelijke) Online Event.

Genoeg gelezen.

Yes! - Also available in English

De swingende Buro Bis playlist

Vrolijke uitnodiging

En, voor alle deelnemers:

Telefonisch intakegesprek met de acteur

Live geïmproviseerde sketches en liedjes over jullie organisatie in onze online studio

Sprankelende show door twee professionele improvisatie acteurs én verbluffende pianist

Professionele studio, met technici

Inclusief:

Deze prijs is voor een team van 100 personen
Tijdsduur: 60 minuten

Pakket

Het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - Krachtige Energizers

Video met feestelijke Buro Bis Bingo

En, voor alle deelnemers:

Gesprek met Buro Bis trainer ter voorbereiding op dit interview

Speels interview met de directeur

Plus, tijdens de teambuilding:

Inclusief: alles van Pakket

Deze prijs is voor een team van 100 personen
Tijdsduur: 75 minuten

Pakket

meest gekozen

Kies dit pakket

Kies dit pakket

€ 4300,-

vanaf

ex btw

€ 4700,-

vanaf

ex btw

Pakket

De show als onderdeel van Online Event, met wel 10.000 collega's

Plus:

Inclusief alles van Pakket      


Tijdsduur: 45 minuten

Jouw Show komt verpakt in een pakketje

Spannende spelvormen die zorgen voor interactie

Mogelijkheid tot verzorgen van gehele technische productie van jullie Online Event 

kies dit pakket

prijs Op aanvraag

Binnen twee dagen geregeld

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Hoe start je het nieuwe jaar na deze Positieve Boost Theater Show?

Met een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je team;

Vol frisse en positieve energie, want die heb je zojuist opgedaan;

Met een mooie herinnering voor later, want met veel plezier kijk je met je team terug op deze hilarische Show;

Met een gevoel van waardering, want jullie zijn als team heerlijk in het zonnetje gezet!

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze  Positieve Boost Theater Show voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, volgt er een intakegesprek in van ongeveer 30 minuten met een van de trainers, waarin jullie plan van aanpak verder bespreken. 

Ruim voor de Positieve Boost Theater Show ontvangt jouw team een feestelijk vormgegeven uitnodiging voor deze Show, zodat al jouw collega’s alvast in de positieve vibes kunnen komen!

Op de afgesproken datum en tijd verzorgen de twee zeer ervaren Buro Bis trainers en pianist vol enthousiasme de Show voor jouw team. Jullie doen gezellig mee, relaxt vanachter de computer, gewoon vanuit eigen huis, tuin, zolder of schuur. Jouw team krijgt een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je na afloop helemaal opgeladen bent!

JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Na afloop evalueren wij graag de Show. Tijdens de teambuilding vragen de acteurs ook altijd om reacties uit het team zelf. Dus kom maar door met die feedback! Teambuildings van Buro Bis krijgen gemiddeld 5 sterren op Google en dat is een groot compliment.

Veelgestelde vragen bij de Positieve Boost Theater Show

Jazeker! Wij komen zelfs met alle liefde naar jullie eigen studio toe. Zo kan de Positieve Boost Theater Show ook worden ingezet als bruisende start of als knallende afsluiten van een online event. Wij kunnen de Show ook in kortere versie voor jullie verzorgen.

Tijdens Positieve Boost Theater Show krijgt jouw team een Show met live geïmproviseerde sketches en liedjes (door improvisatie-acteurs van het hoogste niveau), dit alles wordt live begeleid door een professioneel pianist. Live theater dus voor jouw team. Tijdens de Positieve Boost Show (zonder theater) gaan we interactief met jouw team aan de slag en zijn er diverse spelvormen. Dus aan jou de keuze.

Wij regelen voor jou de studio en alle techniek. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het uitnodigingen van zoveel mogelijk collega's. Het is zelfs mogelijk om jullie gehele Online Event (met meerdere sprekers, Powerpoints, video's) door ons te laten verzorgen. Wil je hier meer over weten? Geef dit aan in je offerte aanvraag. 

Ja! Alle kosten zijn inbegrepen.

Buro Bis is megapopulair. Wacht dus niet te lang met het doorgeven van je favoriete data. Aangezien deze Positieve Boost Theater Show extra liefde en aandacht vraagt is het slim om ruim van te voren contact met mij op te nemen over de mogelijkheden.

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van de Positieve Boost Theater Show. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Niet altijd. Om jullie de beste Show te geven wordt de Positieve Boost Theater Show wel áltijd verzorgt door ervaren Buro Bis trainers. Zij zijn experts zijn op het gebied van theaterimprovisatie (o.a. televisie).

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in een Teambuilding of Show voor jullie.

Bij voorkeur houden we het online event in het programma Zoom. Andere videobelprogramma’s zijn vaak ook mogelijk, dit gebeurt dan in overleg met Buro Bis. In het geval van pakket 3 werken wij via Teams Live Event of Teams Webinar.

De Positieve Boost Theater Show bestaat uit verfrissende werkvormen die werken! De Show is een afwisseling van liedjes, sketches en interactieve momenten. Waardoor jouw collega achter zijn laptop geboeid blijft kijken én zelf onderdeel is van de Show. Uit de reviews blijkt dat collega's de opzet van de Show ontzettend waarderen en als 'heerlijk actief' ervaren. 

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!