Online TEAMBUILDING kerst Theater show

online
van 100 tot 350 personen

Houden jouw collega's wel van (over de top) kerst, een portie theater én live muziek? En wil je dat jouw collega's echt even in het zonnetje worden gezet? Dan is Kerst Theater Show echt iets voor jouw team. Wij zorgen ervoor dat jouw team met een grote lach op hun gezicht het jaar afsluit. Niet met de zoveelste Online Pubquiz, maar een Kerst Theater Show die gaat over JULLIE.

In deze spetterende interactieve Kerst Theater Show spelen wij live geïmproviseerde sketches en liedjes. Onder begeleiding van een professioneel pianist! Een hilarische start van de kerstvakantie. Zet je schrap voor een bakken nieuwe energie, liters positiviteit en een heel veel samen lachen!

HUP door naar het aanbod!

Ook ideaal voor jullie online Nieuwjaarsbijeenkomst

Herkenbaar?

Je wilt het gevoel hebben weer echt even samen te zijn met je ál collega's;

Je wilt een kerstevent waar nog lang over wordt gesproken!

Je hebt de afgelopen maanden veel te weinig gelachen met je collega's;

Wil je dolgraag...

… interactie binnen jouw team tijdens het online event, op een laagdrempelige manier?

… een energieke oppepper voor jouw team, als start van de kerstvakantie!

… heerlijk lachen met jouw collega’s om sketches en liedjes die gaan over jullie?

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze Show echt iets voor jou!
En voor jouw team natuurlijk :)

Ja, ik wil een Kerst Theater Show!

offerte aanvragen

Ik ben de trotse en enthousiaste oprichter van Buro Bis én samen met mijn trainers zijn wij expert op het gebied van energieke teambuilding.

Wij zijn echte verbinders en vind het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. De sprankelende Buro Bis trainers en ikzelf kunnen niet wachten om ook met jouw team op locatie aan de slag te gaan!

Hi! Ik ben Anneke Chen.

BAM! De deelnemers waarderen Buro Bis met 5 sterren op Google Reviews!

En daarop ben ik natuurlijk erg trots :-) 

Wat kun je verwachten?

tijdens dE Kerst Theater Show

vanaf de eerste seconden een gezellige en ongedwongen sfeer

laagdrempelige, speelse en energieke oefeningen om op te warmen

vanuit de lach en ontspanning elkaar (nog) beter leren kennen

de reacties in de chat door jouw team wordt direct verwerkt tijdens de Show

geïmproviseerde sketches en liedjes van een ongekend niveau

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en baal je ervan dat jullie kerstevent dit jaar weer online moet plaatsvinden? Moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden tijdens het thuiswerken? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Online Kerst Theater Show!

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En denk je dat jouw collega's een luchtige kerstshow kunnen waarderen? Juist nu er weer geen gezellige kerstborrel is? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en tip hem of haar de Online Kerst Theater Show!


wat kun je verwachten

Vanaf de eerste seconden van de Buro Bis online Kerst Theater Show bevinden jullie je in een uitermate goede, relaxte kerstsferen. De pianist begint te spelen en dan ...GO! Hoogste tijd voor een interactieve show, speciaal voor jullie. 

Tijd om samen een te gekke Kerstshow te beleven! Met laagdrempelige en energieke opwarmers zorgen wij ervoor dat jullie in beweging komen. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Let maar op! Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgen ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met meer verbinding en openheid in jullie team aan de hand van speelse dilemma's. 

Na deze interactieve start spelen de Buro Bis trainers sketches en liedjes die gaan over jouw organisatie. Aan de hand van de input van jouw collega’s. Onder begeleiding van een live pianist! Je zult verrast worden over de positieve energie die loskomt bij jouw collega's. Wij gaan jouw team heerlijk in het zonnetje zetten!

Buro Bis zou Buro Bis niet zijn als we niet eindigen met een knallende afsluiter (houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie de Kerst Theater Show uitgaat. Op naar een heerlijke kerstvakantie!

Genoeg gelezen.

Ja, ik wil een Kerst Theater Show!

offerte aanvragen

De swingende Buro Bis playlist

Vrolijke uitnodiging

En, voor alle deelnemers:

Telefonisch intakegesprek met de acteur

Live geïmproviseerde sketches en liedjes over jullie organisatie in onze online studio

Sprankelende show door twee professionele improvisatie acteurs én verbluffende pianist

Professionele studio, met technici

Inclusief:

Deze prijs is voor een team van 100 personen
Tijdsduur: 60 minuten

Pakket

Het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - Krachtige Energizers

Video met feestelijke Buro Bis Bingo

En, voor alle deelnemers:

Meer tijd voor extra sketches en liedjes,
onder andere jullie eigen bedrijfslied!

Speels interview met de directeur

Plus, tijdens de teambuilding:

Inclusief: alles van Pakket

Deze prijs is voor een team van 100 personen
Tijdsduur: 75 minuten

Pakket

meest gekozen

Ja, ik wil dit!

JA, IK WIL DIT!

€ 4300,-

vanaf

ex btw

€ 4700,-

vanaf

ex btw

Ook mogelijk in het Engels!

Jouw show komt verpakt in een pakketje

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Hoe ga je na de Kerst Theater Show je kerstvakantie in?

Met een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je team;

Vol frisse en positieve energie, want die heb je zojuist opgedaan;

Met een mooie herinnering voor later, want met veel plezier kijk je met je team terug op deze hilarische Show;

Met een gevoel van waardering, want jullie zijn als team heerlijk in het zonnetje gezet!

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze  Kerst Theater Show voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, volgt er een intakegesprek in van ongeveer 30 minuten met een van de acteurs, waarin jullie plan van aanpak verder bespreken. 

Ruim voor de Show ontvangt jouw team een feestelijk vormgegeven uitnodiging voor de Kerst Theater Show, zodat al jouw collega’s alvast in de positieve vibes kunnen komen!

Op de afgesproken datum en tijd verzorgen de twee zeer ervaren Buro Bis acteurs online vol enthousiasme de Show voor jouw team. Jullie doen gezellig mee, relaxt vanachter de computer, gewoon vanuit eigen huis, tuin, zolder of schuur. Jouw team krijgt een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je na afloop helemaal opgeladen bent!

JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Na afloop evalueren wij graag de Show. Tijdens de teambuilding vragen de acteurs ook altijd om reacties uit het team zelf. Dus kom maar door met die feedback! Teambuildings van Buro Bis krijgen gemiddeld 5 sterren op Google en dat is een groot compliment.

Wat leuke bedrijven vinden van Grote Shows van Buro Bis

Superleuke Online Teambuilding gehad met het logistieke team (200 deelnemers) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.

Hilarisch!!! Dat is in één woord de samenvatting van jullie afsluiting van onze online organisatiedag. Echt wat hebben we gelachen.
Knap hoe jullie met de info ter plekke in een handomdraai in staat zijn om online liedjes te maken en sketches op te voeren.
Echt, het was tof en een oprecht dankjewel namens ons allemaal.

Diepe bewondering voor de wijze waarop dit bruisende tweetal ons allen wist te vermaken, te verwonderen, te inspireren en in actiestand wist te krijgen vanachter ons schermpje.
Voor mij persoonlijk in ieder geval de mooiste online herinnering ever!

Christel – Executive assistant
bol.com

Rosalie Kartner - Bestuursondersteuner
Primenius

Eefje - leerkracht
Xpect Primair

Buro Bis gaf eerder Grote Shows aan: 

Veelgestelde vragen bij de Studio Kerst Show

Jazeker! Wij komen met alle liefde ook naar jullie eigen studio toe. Zo kan de Kerst Theater Show ook worden ingezet als bruisende start of als knallende afsluiten van een online event. Wij kunnen de Show ook in kortere versie voor jullie verzorgen.

Tijdens Kerst Theater Show krijgt jouw team een Show met live geïmproviseerde sketches en liedjes (door improvisatie-acteurs van het hoogste niveau), dit alles wordt live begeleid door een professioneel pianist. Live theater dus voor jouw team. Tijdens de Grote Eindejaars Show gaan we interactief met jouw team aan de slag en is er een Quiz die gaat over jullie als team. Beiden een spetterende Online Show!

Wij regelen voor jou de studio en alle techniek. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het uitnodigingen van zoveel mogelijk collega's.  

Ja! Zorg wel dat je er snel bij bent, want VOL = VOL in onze studio.

Buro Bis is megapopulair. Zeker in de maanden november, december en januari. Wacht dus niet te lang met het doorgeven van je favoriete data. Aangezien deze Studio Kerst Show extra liefde en aandacht vraagt is het slim om ruim van te voren contact met mij op te nemen over de mogelijkheden.

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van de Kerst Theater Show. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Om jullie de beste Show te geven wordt de Kerst Theater Show wordt verzorgt door Buro Bis trainers die tevens experts zijn op het gebied van theaterimprovisatie (o.a. van televisie). Dus niet door mijzelf.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Bij voorkeur houden we het online event in het programma Zoom. Andere videobelprogramma’s zijn vaak ook mogelijk, dit gebeurt dan in overleg met de Buro Bis en jullie gekozen studio.

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!