TEAMBUILDING Groots
Studio-editie

online
voor 300 tot 850 personen

Help! Hoe breng je ooit 850 collega’s online met elkaar in verbinding? Nou, ik weet hoe! En wel met de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie!

Een spetterende interactieve show vanuit een heuse studio met flitsend licht, haarscherp geluid en jullie eigen huisstijl als decor! Zet de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie in als knallend hoogtepunt tijdens jullie online event. Zet je schrap voor een bakken nieuwe energie, liters positiviteit en een heel veel ouderwets gezellig samen lachen!

HUP door naar het aanbod!

Herkenbaar?

Je merkt dat de sfeer in jouw team minder actief, passief en allesbehalve bruisend is;

Je mist jouw collega’s en het onderlinge informele contact; tijdens het overleg gaat het vooral over de inhoud.

Je hebt in de videocalls veel minder lol en plezier dan op kantoor;

Wil je dolgraag...

… een energieke oppepper voor jouw team, voor meer energie nu en in de toekomst? 

… dat jouw collega’s vanachter hun laptop letterlijk in beweging komen? 

… heerlijk lachen met jouw collega’s, zodat jouw team weer echt een team voelt?

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze teambuilding echt iets voor jou! En voor jouw team natuurlijk :)

Ja, ik wil een Teambuilding Groots Studio-editie!

offerte aanvragen

Ik ben de trotse en enthousiaste oprichter van Buro Bis én samen met mijn trainers zijn wij expert op het gebied van energieke teambuilding.

Wij zijn echte verbinders en vind het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. De sprankelende Buro Bis trainers en ikzelf kunnen niet wachten om ook met jouw team op locatie aan de slag te gaan!

Hi! Ik ben Anneke Chen.

BAM! De deelnemers waarderen mijn Buro Bis Online Teambuilding met een 8,5!

En op dit cijfer ben ik natuurlijk erg trots :-) 

Wat kun je verwachten?

tijdens de Online Teambuilding van Buro Bis?

vanaf de eerste seconden een gezellige en ongedwongen sfeer

laagdrempelige, speelse en energieke oefeningen om op te warmen

een energieke en hilarische quiz die gaat over jullie bedrijf

vanuit de lach en ontspanning elkaar (nog) beter leren kennen

interactie met ál jouw collega’s, ook al zijn dat er veel meer dan honderd

De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en kijk je dagelijks in calls tegen vermoeide gezichten en huispakken aan? Moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden tijdens het thuiswerken? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de Teambuilding Groots Studio-editie!

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En weet je zeker dat jouw collega's ook een positieve oppepper kunnen gebruiken? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem of haar de Teambuilding Groots Studio-editie te regelen!


wat kun je verwachten

Vanaf de eerste seconden van de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie bevinden jullie je in een uitermate goede, relaxte sfeer. De muziek start en dan ...GO! Hoogste tijd voor een interactieve show, speciaal voor jullie. 

Tijd om samen Serieus te Lachen. Met laagdrempelige en energieke opwarmers zorg ik ervoor dat jullie in beweging komen. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Let maar op! Mijn aanstekelijke enthousiasme zorgen wij ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met meer verbinding en openheid in jullie team aan de hand van speelse werkvormen. Ook gaan we aan de slag met jullie theaterskills. Theater? Jazeker! Je zult verrast worden over de energie die hiermee loskomt in jullie team. Tot slot strijden jij en jouw collega’s tegen elkaar in een spannende interactieve quiz. Met hilarische kennisvragen én vragen over jouw bedrijf. De winnaar krijgt een feestelijk verrassing thuis gestuurd. Zeg maar dag tegen het vele thuiswerken in je huispak en verwelkom de vernieuwde en frisse energie die deze spetterende interactieve show met zich meebrengt!

Buro Bis zou Buro Bis niet zijn als we niet eindigen met een knallende afsluiter (houd ik nog even geheim), zodat iedereen vol frisse energie de Teambuilding Groots Studio-editie uitgaat.

Genoeg gelezen.

Ja, ik wil een Teambuilding Groots Studio-editie!

offerte aanvragen

twee keer online overlegmomenten met een van de Buro Bis trainers

achteraf de swingende Buro Bis thuiswerkplaylist

Pakket

Jouw Teambuilding komt verpakt in een pakketje

Deze teambuilding verzorg ik hoogstpersoonlijk, samen met één van Buro Bis' enthousiaste trainers.
Tijdsduur: 60 minuten

Plus, voor alle deelnemers:

knallende Buro Bis bingo:
een thuiskijkvideo voor instant plezier

Inclusief:

twee uur vooraf aan de teambuilding aanwezig voor een technische doorloop

interactieve quiz op maat voor jouw team

heerlijk cadeau voor de winnaar van de interactieve quiz

tips over geschikte studio’s, sprankelende dagvoorzitters en fotografen op locatie

Ja, ik wil dit!

Prijs op aanvraag

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Hoe keer je na de Teambuilding Groots Studio-editie terug naar je werkplek?

Met een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je team;

Vol frisse en positieve energie, want die heb je zojuist opgedaan;

Met een mooie herinnering voor later, want met veel plezier kijk je met je team terug op deze heerlijke teambuilding;

Met laagdrempelige online energizers, die je kunt inzetten voor meer positieve vibes!

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze  Teambuilding Groots Studio-editie voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, volgt er een intakegesprek in van ongeveer 60 minuten, waarin we het plan van aanpak voor jullie online event verder uitwerken. 

Ruim voor de teambuilding ontvangt jouw team een feestelijk vormgegeven uitnodiging voor de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie, zodat al jouw collega’s alvast in de positieve vibes kunnen komen!

Wij plannen meerdere contactmomenten in om deze teambuilding tot in de puntjes voor te bereiden. Op de afgesproken datum en tijd verzorgen twee Buro Bis trainers online vol enthousiasme de teambuilding voor jouw team. Jullie doen gezellig mee, relaxt vanachter de computer, gewoon vanuit eigen huis, tuin, zolder of schuur. Jouw team krijgt een originele, energieke teambuilding en reken maar dat je na een uur helemaal opgeladen bent!

JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Na afloop evalueren wij graag de teambuilding. Tijdens de teambuilding vragen de trainers ook altijd om reacties uit het team zelf. Dus kom maar door met die feedback! Teambuildings van Buro Bis krijgen gemiddeld een 8,5 en dat is een groot compliment.

Wat leuke bedrijven van de Teambuilding Groots vinden?

Superleuke Online Teambuilding gehad met het logistieke team (200 deelnemers) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.

Anneke en Stefan hebben er met hun op maat gemaakte online teambuilding voor gezorgd dat onze ruim 800 collega’s een middag hebben gelachen, in beweging zijn geweest en zich met elkaar verbonden hebben gevoeld. Het werd een energieke middag en de samenwerking om tot dit resultaat te komen was erg prettig!

Diepe bewondering voor de wijze waarop dit bruisende tweetal ons allen wist te vermaken, te verwonderen, te inspireren en in actiestand wist te krijgen vanachter ons schermpje.
Voor mij persoonlijk in ieder geval de mooiste online herinnering ever!

Christel – Executive assistant
bol.com

Tanja - Bestuursadviseur Xpect Primair

Eefje - leerkracht
Xpect Primair

Buro Bis gaf ook een Teambuilding Groots aan: 

Veelgestelde vragen bij Teambuilding Groots Studio-editie

Jazeker! Juist! Zo wordt de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie vaak ingezet na een inhoudelijk gedeelte. Zo kan jullie online event starten met een warm welkom door de dagvoorzitter. Gevolgd door een persoonlijke speech van de directeur. Daarna is het voor ons tijd om interactief met jouw team aan de slag te gaan. Waarbij de dagvoorzitter aan het einde een mooie wrap up geeft van het online event.

Ja! Leuk hè? Daarom is het ook geweldig om te zorgen dat een paar van jouw collega’s live te zien zijn vanuit de studio. Denk aan een speech van de directeur of een interview met de collega van de maand óf een speciale rol van een collega tijdens de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie. Uiteraard worden in de studio de coronamaatregelen gehanteerd. 

Ik zorg ervoor dat de studio precies weet wat er nodig is op technisch gebied om van de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie een succes te maken. Hier hoef jij niks voor te doen. Wel is het belangrijk dat de studio de benodigde faciliteiten kan bieden; daarom werk ik graag samen met de studio’s waar wij goede ervaringen mee hebben.

Nee. De kosten van de studio zijn afhankelijk van jullie specifieke wensen. Wanneer jullie een offerte aanvraag doen voor de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie, kan ik jullie een prijsindicatie geven van de studiokosten. Jullie ontvangen dus ook een aparte offerte en factuur van de studio.

Buro Bis is megapopulair. In 2020 en begin 2021 was mijn agenda helemaal volgepland. Wacht dus niet te lang met het doorgeven van je favoriete data. Aangezien deze Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie extra liefde en aandacht vraagt heb ik 1x per maand plek voor deze Teambuilding. Wacht dus niet te lang met het doen van je aanvraag.

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van de Buro Bis Teambuilding Groots Studio-editie. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Dit hangt af van mijn beschikbaarheid. Bij de offerte-aanvraag kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. In elk geval komen wordt deze teambuilding altijd gegeven door twee ervaren Buro Bis trainers.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Bij voorkeur wordt het online event in het programma Zoom gehouden. Andere videobelprogramma’s zijn vaak ook mogelijk, dit gebeurt dan in overleg met de studio.

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!