Veelgestelde vragen

Vragen over Teambuilding

Vanuit Buro Bis wil ik zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken. Dus hoe groter jouw team, hoe beter.  We verzorgen online teambuilding aan teams vanaf 20 tot 10.000 collega's. Teambuildings op locatie verzorgen we aan teams van 8 tot 850 personen. Bestaat jouw team uit meer personen, geen probleem. Neem dan even contact met mij op. Ik denk graag met je mee. 

Jazeker! Buro Bis geeft zowel online teambuilding als teambuilding op locatie. We kunnen bij jullie op kantoor komen of naar een andere locatie naar keuze. Hiervoor is het belangrijk dat de ruimte geschikt is. In de offerte beschrijf ik de vereisten bij de door jullie gewenste teambuilding. Kijk hier voor het aanbod voor teambuilding op locatie.

Buro Bis heeft een eigen Atelier en een eigen Studio. Daarnaast hebben sommige trainers nog hun eigen studio's. Alle locaties zijn professioneel ingericht, helemaal in de sfeer van Buro Bis.

Omdat de Buro Bis Online Teambuilding erg populair is, bieden wij op dit alleen maatwerk aan voor teams van meer dan 100 personen. Mocht jouw team uit meer dan 100 personen bestaan én je denkt dat Buro Bis past bij jouw idee, stuur dan even een berichtje via het contactformulier

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van de Buro Bis Online Teambuilding. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Wanneer je te lang wacht, heb je een grote kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. En dat zou zonde zijn. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje vrijblijvend gereserveerd hebt. Want vol is ook echt vol. 

Bij voorkeur wordt de Buro Bis Online Teambuilding in het programma Zoom gehouden. Andere videobelprogramma’s zijn vaak ook mogelijk, wel graag in overleg én even aangeven in de offerteaanvraag. 

Goed nieuws! Ook als jouw collega’s niet technisch zijn, kunnen ze gewoon meedoen. Van te voren krijgt jouw team een instructie toegestuurd hoe jouw collega’s kunnen inloggen. Appeltje, eitje dus.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn het thuiswerken zat. Er is minder teamspirit. Mensen gaan sneller naar een nieuwe baan. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie de juiste handvatten en energie voor een positieve boost binnen jullie team.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram-account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Vragen over Buro Bis

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis Teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een online teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, Robeco, AVRO TROS, Bol.com, UWV, diverse Ministeries, diverse Gemeentes en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit 6 sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Bis bis bis! We want more! Bis is namelijk de kreet die men vroeger in het theater had, wanneer ze meer wilden zien en horen. En laat dat nou precies zijn wat ik wil dat jouw team roept, nadat ze een feelgood Buro Bis (Online) Teambuilding hebben gehad :-) Bis bis bis! We want more!