Veelgestelde vragen

Vragen over Teambuilding

Vanuit Buro Bis wil ik zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken. Dus hoe groter jouw team, hoe beter.  Teambuildings op locatie verzorgen we aan teams van 8 tot 850 personen. Bestaat jouw team uit meer personen, geen probleem. Neem dan even contact met mij op. Ik denk graag met je mee. 

Jazeker! Buro Bis komt bij jullie op kantoor of naar een andere locatie naar keuze. Hiervoor is het belangrijk dat de ruimte geschikt is. In de offerte beschrijf ik de vereisten bij de door jullie gewenste teambuilding. Kijk hier voor het aanbod voor teambuilding op locatie.

Buro Bis is bewust geen prijsstunter. Buro Bis staat voor kwaliteit: ervaren trainers die met jouw team aan de slag gaan, mooi vormgegeven materialen en aandacht waarmee wij een teambuilding voor jullie verzorgen. Twijfel je over de prijs-kwaliteit verhouding? Lees dan vooral onze reviews! 

Omdat de Buro Bis Teambuilding erg populair is, bieden wij op dit alleen maatwerk aan voor teams van meer dan 40 personen of aan teams die meerdere sessies willen afnemen. Is dat het geval? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier

Jullie tijd is kostbaar, daarom kiezen wij bewust voor compacte teambuildings. En wat heb je liever? Dat je twee dagen op de hei zit vol hoofd naar huis gaat? Of dat wij een ochtend met jouw team aan de slag gaan en iedereen vol energie weer een waanzinnige teamspirit te pakken heeft? 

Wanneer je te lang wacht, heb je een grote kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. En dat zou zonde zijn. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje vrijblijvend gereserveerd hebt. 

Jazeker! Na het akkoord op de offerte is er altijd een intakegesprek met de Buro Bis trainer die de teambuilding voor jullie gaat verzorgen. Zo kunnen jullie alvast kennismaken en alle details doorspreken. Dit gesprek is telefonisch of via Teams. 

Deze vraag krijgen wij erg vaak. Buro Bis geeft regelmatig teambuildings aan collega's die van nature wat rustiger en afwachtend zijn. Onze kracht is dat wij een ingang weten te vinden, zodat iédereen meedoet! Alle Buro Bis teambuildings starten heel laagdrempelig, zodat het voor iedereen veilig is om mee te doen. 

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Er is minder teamspirit. Collega's gaan sneller naar een nieuwe baan. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie de juiste handvatten en energie voor een positieve boost binnen jullie team.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram-account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Vragen over Buro Bis

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis Teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een online teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, de Volksbank, Robeco, AVRO TROS, Bol.com, UWV, diverse Ministeries, diverse Gemeentes en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit 6 sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Bis bis bis! We want more! Bis is namelijk de kreet die men vroeger in het theater had, wanneer ze meer wilden zien en horen. En laat dat nou precies zijn wat ik wil dat jouw team roept, nadat ze een feelgood Buro Bis Teambuilding hebben gehad :-) Bis bis bis! We want more!