Online Teambuilding
Positieve Boost Show

online
voor 100 tot 350 personen

Voor al die teams die zo happy waren na onze teambuilding Positieve Boost biedt Buro Bis drie verdiepende teambuildings: De Frisse Oppepper, Luchtige Feedback & Verfrissend Teaminzicht. 

Op een luchtige en positieve manier gaan werken jullie aan die teamspirit. Als collega's krijg je meer verbinding en vertrouwen binnen het team. 

In een korte tijd zitten jullie vol bakken positieve energie. Weten jullie hoe je elkaar op een luchtige manier feedback geeft en ontvangt. Of kunnen jullie beter omgaan met al die verschillende collega's in één team.
Maar net voor welke smaak je gaat.   GA direct naar de drie smaken

Herkenbaar?

Door veranderingen in de samenstelling van het team is het lastig om goed samen te werken;

Je wilt de samenwerking binnen jouw team verbeteren, maar weet dat veel collega’s de kriebels krijgen van teambuilding;

Jullie rennen van meeting naar meeting en je merkt dat de teamspirit minder wordt.

Wil je dolgraag...

 ... dat jouw team samenwerkt vanuit één teamspirit, met begrip en waardering voor elkaar;

... het werkplezier vergroten onder jouw collega’s, zodat die topcollega’s blijven;

 ... een teambuilding waar jouw collega’s achteraf van zeggen: “Dit was de leukste teambuilding ooit!”

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Lees dan zeker even verder.

offerte aanvragen

De teambuilding Positieve Boost zorgt voor vertrouwen, openheid en ontspanning in een team. Dit is de voor ons de basis, om daarna een verdiepingsslag te kunnen maken.

Goed nieuws! Je kunt ook een verdiepende teambuilding in combinatie met de Positieve Boost afnemen. 

Waarom eerst de teambuilding Positieve Boost? 

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 100 Google reviews

Buro Bis gaf ook een teambuilding aan: 

Superleuke Teambuilding gehad met het logistieke team (200 deelnemers) van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.

Afgelopen december met Instituut Paramedische Studies een Online Teambuilding gehad; fantastisch! Met meer dan 100 collega's hebben we actief en uitbundig genoten van de humor en interactie onder leiding van Anneke Chen. Zeker in deze tijden een onbetaalbare belevenis. Dank!

Anneke Chen heeft meer dan 100 medewerkers van het UWV een middag meegenomen in een sfeer vol energie en onbezorgdheid. Op een interactieve wijze heeft ze ons een hilarische momenten bezorgd en heeft ze haar uitbundige enthousiasme goed weten over te brengen naar de deelnemers.

Christel – Executive assistant
bol.com

Judith – Instituutsdirecteur Paramedische Studies Hogeschool Utrecht

Kareth - Adviseur Werkgeversdiensten
UWV 

Wat kun je verwachten?

tijdens een vervolg teambuilding

Een open en ongedwongen sfeer

Laagdrempelige, speelse en energieke werkvormen

Inzicht hoe jullie het morgen op de werkvloer anders kunnen doen 

Vanuit de lach en ontspanning werken aan wat er speelt


De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een leidinggevende en wil je een online sessie die wél sjeu heeft? Moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden na het vele thuiswerken? Ho, stop, niet doen! Laat mij jou helpen en boek de online Positieve Boost Show!

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En denk je dat jouw collega's een luchtige Positieve Boost Show kunnen waarderen? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en tip hem of haar de online Positieve Boost Show!


Vanaf de eerste seconden van de online Positieve Boost Show bevinden jullie je in een uitermate feestelijke sferen. Na een energiek en sprankelend welkom door de twee Buro Bis trainers, gaan jullie de strijd met elkaar aan. Daarbij leer je tegelijk je (nieuwe) collega's beter kennen.  

Met laagdrempelige en energieke opwarmers zorgen de Buro Bis trainers ervoor dat jullie in beweging komen. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Let maar op! Mijn aanstekelijke enthousiasme zorgen wij ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ict-afdeling. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met meer verbinding en openheid in jullie team aan de hand van speelse werkvormen. Jullie gaan als héle team intensief samenwerken en zullen verrast worden over de energie die loskomt in jullie team.
Tijdens de Show gaan jullie ook de strijd met elkaar aan tijdens de Befaamde Buro Bis Bingo én een spannende Quiz.

Zeg maar dag tegen die saaie online borrels en verwelkom de feestelijke en sprankelende energie! 

Buro Bis zou Buro Bis niet zijn als we niet eindigen met een knallender afsluiter (houd ik nog even geheim), zodat iedereen met een feestelijk gevoel de online Grote Positieve Boost Show afsluit. 

Genoeg gelezen.

Yes! - Also available in English

Pakket

Pakket

Pakket

Jouw Show komt verpakt in een pakketje

meest gekozen

knallende Buro Bis bingo:
een thuiskijkvideo voor instant plezier

het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - 20 Krachtige Energizers

Plus, voor alle deelnemers:

Inclusief alles van Pakket

thema naar eigen keuze:
Van de muziek tot de quizvragen, de aankleding van de trainers én van de Buro Bis Studio; alles gaat geheel in stijl van jullie thema!

Plus:

Inclusief alles van Pakket      & Pakket

verzorgd door twee sprankelende
Buro Bis trainers

keuze uit drie thema's:
Overdetop, Feestelijk, of Gezellig

achteraf de swingende Buro Bis thuiswerkplaylist

vrolijke uitnodiging voor ál jouw collega's

telefonisch voorgesprek met de trainer

Inclusief:

Deze prijs is voor een team tot 100 personen
Tijdsduur: 75 minuten

Deze prijs is voor een team tot 100 personen
Tijdsduur: 75 minuten

Deze prijs is voor een team tot 100 personen
Tijdsduur: 75 minuten

Kies dit pakket

€ 3400,-

vanaf

ex btw

€ 3700,-

vanaf

ex BTW

Kies dit pakket

vanaf

ex btw

€ 4200,-

Kies dit pakket

Binnen twee dagen geregeld

Kers op de taart:

Bij alle pakketten zijn deze extra opties mogelijk: 

Een ontspannen online borrel van 30 minuten met jouw team, mét feestelijke wrap up. 

De Show in het Engels, inclusief engelstalige communicatie voor jouw collega's.

De Show ‘s avonds of in het weekend laten plaatsvinden.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Met een big smile, want je hebt ontzettend gelachen met je team;

Vol frisse en positieve energie, want die heb je zojuist opgedaan;

Met een mooie herinnering voor later, want met veel plezier kijk je met je team terug op deze heerlijke Show; 

Met een trots gevoel over jouw team, want je heb je fantastische collega's weer even écht ontmoet. 

1

2

3

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze online Positieve Boost Show voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, plannen wij een intakegesprek in van ongeveer 30 minuten. Zo kan de trainer die de Show gaat verzorgen jullie leren kennen en de Show nog beter op maat maken.

Op de afgesproken datum en tijd verzorgen wij vol enthousiasme de online Positieve Boost Show voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; relaxt vanachter de computer, gewoon vanuit eigen huis, tuin, zolder of schuur. Wij geven jou en jouw team een originele, energieke Show en reken maar dat je ruim een uur helemaal opgeladen bent! 

Na afloop is er een telefoongesprek om de Show te evalueren (ongeveer 15 minuten). Tijdens de Show vragen wij ook altijd om reacties uit het team zelf. Dus kom maar door met die feedback! Online Shows van Buro Bis krijgen 5 sterren op Google en dat is een groot compliment!


JA, IK WIL DIT!

Hoe keer je terug?

4

Resultaat: Jouw team barst van de positieve energie! En dat ga je zeker te weten merken op de (digitale) werkvloer!

Veelgestelde vragen
bij de Positieve Boost Show

Ik kan mij helemaal voorstellen dat jouw team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is juist dat teams opmerkelijk verrast zijn door het originele karakter van het online aanbod van Buro Bis. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Druk, druk, druk. Ja met Buro Bis ben ik soms ook lekker druk. Daarom bestaat mijn team uit vijf sprankelende trainers. Zodat iedereen die wil een Buro Bis Teambuilding kan krijgen! Goed om te weten is dat ik alleen samenwerk met trainers waarvan ik 100% zeker weet dat zij jullie de beloofde positieve boost gaan brengen. En natuurlijk trainers die net zo leuk zijn als ik ;-) Wil je toch heel graag dat ik jullie teambuilding verzorg? Geef dit dan gerust even aan bij de offerte aanvraag.

Er bestaan een hoop saaie en ongemakkelijke teambuildings. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Na de teambuilding kun je de energie behouden met het mooi vormgegeven ebook (pdf) “Do It Yourself: Krachtige Energizers” met 20 online en offline werkvormen. Hierin vind je laagdrempelige energizers die je zelf met jouw kunt toepassen. Super makkelijk! Kies je voor pakket 2, dan ontvangen jullie dit e-book voor alle deelnemers. 

Sinds 2012 verzorg ik met Buro Bis teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Organisaties die een online teambuilding hebben afgenomen zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, DPG Media, AVRO TROS, Bol.com, Nike, UWV, diverse Ministeries en diverse Hogescholen en Universiteiten. Kijk op deze pagina voor meer klanten.

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Door het vele thuiswerken is er vaak minder teamspirit. Dat het einde van het jaar nadert, betekent niet dat interne issues dan opeens zijn opgelost. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie de juiste handvatten en energie voor een positieve afsluiter van het jaar!

Afwachten kan natuurlijk. Wanneer je te lang wacht, heb je wel kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. De Teambuildings en Shows van Buro Bis zijn erg geliefd. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje vrijblijvend gereserveerd hebt. En dan doe je de teambuilding of show later gewoon op een later moment! 

De online Positieve Boost Show is geschikt voor teams tot 350 personen. Zijn jullie met meer? We hebben methodes om zelfs met zulke grote groepen toch de interactie te behouden! Geef het aantal deelnemers in de offerteaanvraag even aan, je ontvangt alle mogelijkheden.

Bij voorkeur geven we de online Show in het programma Zoom. Andere videobelprogramma’s (zoals MS Teams of Webex) zijn vaak ook mogelijk, wel graag in overleg én even aangeven in de offerteaanvraag. 

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!