Grote Theater Show

Op locatie
Vanaf 200 personen 

Met deze Grote Theater Show zetten wij jou, je team en al je collega's in het zonnetje! Je leert elkaar als hele team beter kennen en voelt meer verbinding met elkaar. Je zult zien dat iedereen na afloop razend enthousiast met elkaar staat te praten en jullie je één club voelen. Met als resultaat: jouw top collega's voelen zich verbonden en blijven langer bij jullie organisatie.

Deze Grote Theater Show is een unieke mix van unieke energizers en live geïmproviseerde sketches en liedjes. Jullie eigen Show, waarin je ook zelf actief aan de slag gaat! De input van jou en je collega's worden direct gebruikt op het podium. Voor je het weet zingt iedereen jullie eigen 'theme song' mee. Je gaat ouderwets samen lachen, komt van je stoel, en hebt weer interactie met je collega’s en je team. Een sprankelend feest vol herkenning.

KIES ALVAST JOUW PAKKET

Ideaal als opening van jullie evenement

Herkenbaar?

Jouw organisatie bestaat uit kleine 'eilandjes, collega's weten elkaar lastig te vinden;

Jouw team heeft de afgelopen maanden vooral keihard gewerkt;

Er is veel veranderd binnen de organisatie, wat zorgt voor onrust;

Wil je graag...

... één positieve teamspirit met ál je collega’s?

… dat jouw collega's zich meer verbonden voelen met elkaar en de organisatie?

… dat jouw collega's zich gezien en gewaardeerd voelen, zodat ze blijven?

Zeg jij tenminste twee keer ‘JA’ ?
Dan is deze Show echt iets voor jou!

offerte aanvragen

Bruisende en positieve teamspirit

Een feest van herkenning

Verbinding als hele organisatie

Teambuilding
Grote Theater Show

Bekijk de Show in 1 minuut...

... de trotse oprichter van Buro Bis. Samen met mijn sprankelende trainers zijn wij expert op het gebied van brengen van verbinding in teams en organisaties. Dit doen wij op onze eigen unieke en verfrissende manier. 

Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij en jouw collega’s samenwerken vanuit positiviteit en verbinding. Het is een geweldig om jullie daarbij te mogen helpen.

Hi! Ik ben Anneke Chen...

Wij gaven eerder Grote Shows aan: 

- BAM -
Deelnemers waarderen Buro Bis met vijf sterren!

> 100 Google reviews

Deze show was levendig, afwisselend en had een prettig tempo. Anneke en de trainers denken goed mee in de voorbereiding en spelen tijdens de show soepel en fijngevoelig in op wat ze ophalen bij de medewerkers. We hebben heerlijk gelachen en verlieten de zaal met meer betrokkenheid op elkaar en een fijn gevoel over onze hogeschool.


Emma -
Bestuurssecretaris
Hogeschool VIAA

Met ruim 250 mensen hebben we genoten van onze eigen Theater Show door Buro Bis. Collega’s die elkaar niet kenden, kennen elkaar nu beter en hebben samen gelachen, gedanst en gezongen. Een zeldzaam event dat ik iedere medewerker van elke organisatie toewens.

Tina -
Project Manager
HCS Services

Hilarisch!!! Dat is in één woord de samenvatting van jullie afsluiting van onze organisatiedag. Echt wat hebben we gelachen.
Knap hoe jullie met de info ter plekke in een handomdraai in staat zijn om liedjes te maken en sketches op te voeren.
Echt, het was tof en een oprecht dankjewel namens ons allemaal.

ROSALIE KARTNER - BESTUURSONDERSTEUNER
PRIMENIUS

Wat kun je verwachten?

Bij deze Theater Show

Unieke combinatie van originele energizers én live geïmproviseerde scenes en liedjes, zonder dat het flauw wordt

Een feest voor jouw team, tot en met de laatste uitsmijter

Input van jouw collega’s die live verwerkt wordt in de show

Jullie komen letterlijk in beweging met onze laagdrempelige energieke werkvormen 


De uitgebreide omschrijving

Ben jij...

...een bevlogen leidinggevende en moet je alles uit de kast trekken om jouw team energiek en gemotiveerd te houden in tijden van hoge werkdruk? Ho, stop… niet doen! Laat Buro Bis jou helpen en boek deze Grote Theater Show! Op een ongedwongen manier helpen wij jullie aan een positieve bost.

...die enthousiaste collega die behoefte heeft om weer eens ouderwets te lachen met het team? En weet je zeker dat jouw collega's het ook heerlijk zouden vinden om een feelgood show te krijgen op locatie? Mail of app dan nu de link van Buro Bis naar je leidinggevende en overtuig hem/haar om deze Grote Theater Show te regelen!


Vanaf de eerste seconden van de Grote Theater Show zit de sfeer er al helemaal in. Terwijl jij met je collega’s en je team de zaal binnenkomt speelt onze pianist al sfeervolle muziek. Daarna heten onze sprankelende trainers jullie van harte welkom. 

Dan is start jullie eigen Show. Tijd om samen Serieus te Lachen! Met laagdrempelige en energieke opwarmers komen jullie letterlijk van je stoel en leren jullie elkaar (nog) beter kennen. Het aanstekelijke enthousiasme van de Buro Bis trainers zorgt ervoor dat iedereen gegarandeerd meedoet, zelfs de collega’s die “niks met teambuilding hebben”. Ook verlegen Gerda van de administratie en mopperende Jos van de ICT-afdeling. Let maar op!

Na deze opwarmer spelen de Buro Bis trainers sketches en liedjes die gaan over jouw organisatie. Aan de hand van de input van jouw collega’s in de chat. Je zult verrast worden over de positieve energie die loskomt bij jouw collega's. Wij zetten jouw team in het zonnetje! 

Úiteraard eindigen wij met een knallende afsluiter (die houd ik nog even geheim) waarbij iedereen vol enthousiasme meedoet! 

Genoeg gelezen.

Jouw collega's lopen als één team de zaal uit,
met een grote lach op hun gezicht.

Na afloop verlaten jouw collega's als één team de zaal, met een grote lach op hun gezicht.

De swingende Buro Bis playlist

Persoonlijke welkom bij binnenkomst

Vrolijke uitnodiging

Voor alle deelnemers:

Telefonisch intakegesprek met de trainer

Geluidstechniek en technicus op locatie

Sprankelende show door twee ervaren
Buro Bis trainers én professioneel pianist

Inclusief:

Tijdsduur: 60 minuten

Pakket

Het mooi vormgegeven e-book-pdf
Do It Yourself - Krachtige Energizers

En, voor alle deelnemers:

Speels en fris interview met de directeur

Plus, tijdens de Show:

Inclusief: alles van Pakket

Tijdsduur: 75 minuten

Pakket

meest gekozen

kies dit pakket

Kies dit pakket

Een dosis humor, zonder dat het flauw of plat wordt.

Jouw Grote Theater Show komt verpakt in een pakketje

Ook mogelijk in het engels

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Ook mogelijk in het Engels.

Wij kunnen ook meerdere shows voor jullie spelen, op dezelfde dag.

Wij leveren een digitale uitnodiging aan die je zo door kunt sturen naar jouw team.

Altijd persoonlijk contact met de trainer die de show gaat verzorgen.

Binnen een week is jouw Grote Theater Show helemaal geregeld.

Voor jou:

We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijk

3

2

1

Een paar dagen na afloop is er een moment om de Grote Theater Show te evalueren. Dus kom maar door met die feedback! Teambuildings van Buro Bis krijgen gemiddeld 5 van de 5 sterren op Google en dat is een groot compliment!


Op de afgesproken datum en tijd verzorgen de Buro Bis trainers vol enthousiasme deze Grote Theater Show voor jouw team. Jullie doen gezellig mee; dit kan incompany, gewoon vanuit jullie eigen kantoor. Of op een inspirerende relaxte externe locatie, denk aan een hotel, congrescentrum of theater. Jij krijgt met jouw team een originele, energieke show en reken maar dat je erna helemaal in feestelijke sferen bent! 

Eerst doe ik een dansje naast mijn platenspeler, omdat Buro Bis deze Grote Theater Show voor jouw team mag verzorgen! Als ik uitgedanst ben, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek van ongeveer 20 minuten. Zo kan de Buro Bis trainer jullie beter leren kennen en de show nog beter op maat maken.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

JA, IK WIL DIT!

Meer verbondenheid met jouw collega’s, want deze show ging over JULLIE!

Welk resultaat neem je mee na de Grote Theater show?

Frisse en positieve energie, die je meeneemt naar de werkvloer;

Gevoel van waardering, omdat jíj in het zonnetje bent gezet;

Een big smile, want jullie hebben ontzettend gelachen;

Hoe keer je terug?

Veelgestelde vragen bij de Grote Show

Door snel je offerte aanvraag te doen ;-) Wij spelen per dag op één locatie een Buro Bis Show, dus vol = vol. Wanneer je te lang wacht, heb je kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje vrijblijvend gereserveerd hebt.

Lukt het niet om al jouw collega’s tegelijkertijd bij elkaar te krijgen. Dan kunnen wij meerdere shows spelen op een locatie. Mits het op dezelfde datum, dezelfde locatie en voor minimaal 70 personen per show is. De tijdsduur van de show per show wordt dan 45 minuten. Geef dit dan even aan in je offerte aanvraag, dan houden wij hier rekening mee.

Ja, de locatie dienen jullie zelf te regelen. Wij reizen door heel Nederland en komen met liefde bij jullie op kantoor of op een externe locatie. Denk hierbij aan een hotel, congrescentrum, theater, bioscoop.

Voel je vrij om de locatie zo bont aan te kleden als jij wilt. Als het speelpodium maar bereikbaar is en vrij van obstakels. We houden wel van gezellige (kerst)aankleding, dus leef je uit. 

Iedereen moet op een stoel kunnen zitten. Verder hebben wij een speelpodium nodig van 6 bij 3 meter en een whiteboard / flip over. Qua techniek verzorgt onze Buro Bis technicus voor jullie alle licht- en geluidstechniek, dus daar hoef je niet naar om te kijken.  

Jazeker! Daarom ben ik zo enorm trots dat zij deel uitmaken van het team van Buro Bis. De trainers die deze show verzorgen zijn professioneel acteur en sommigen zelfs Nederlands Kampioen Theaterimprovisatie en bekend van TV. Ook de Buro Bis pianisten zijn professioneel pianist.

Wij bieden ook een online versie aan van de Grote Show, namelijk de Online Teambuilding Theater Show. Wil je last-minute jullie Show op locatie willen omzetten naar een online variant? Neem dan contact met ons op. Het is namelijk mogelijk om de Show last-minute om te zetten naar een Online Variant, mits onze Online Studio nog beschikbaar is. Hoe eerder je dit aan ons doorgeeft, hoe groter de kans dat het lukt!

GTijdens de show zit iedereen op zijn eigen stoel. Wanneer jouw collega in beweging komen gebeurt dit voor hun stoel, mensen zullen dus niet rondlopen door de zaal. Het is aan jullie of jullie de stoelen op 1,5 meter van elkaar willen plaatsen. Alle energizers zijn coronaproof, zo raakt niemand elkaar aan.

Een andere vraag? Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Een andere vraag? 
Probeer nog even de FAQ pagina voor meer antwoorden!

Met jouw Teambuilding steun je een goed doel

En omdat wij ons maar al te goed realiseren dat niet iedereen de mogelijkheid tot water heeft, heb ik de handen ineen geslagen met Stichting Water For Life (CBF Erkend Goed Doel).

Bij elke afgenomen teambuilding zorgt Buro Bis ervoor dat een moeder in Malawi voor een levenlang schoon drinkwater krijgt.

Dankzij dit schone drinkwater kan deze moeder werk zoeken, kunnen haar kinderen naar school én is er een betere hygiëne in het gezin.

Omdat iedereen dorst krijgt tijdens onze teambuildings

Druk op deze knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen

ja, stuur mij die offerte!